Darboğaz olur kullanamazsınız ki.hayır monitörüm 1080p
aslında bütçem var ben de daha iyi bir anakart kullanmak isterim fakat hiç bir yerde bu fiyata bulamadım o yüzden tek seçenek bu gibi görünüyorYeterli olur olmasına da yarın öbür gün işlemciyi, ekran kartını değiştireyim, smart access memoryi vs yeni gelen teknolojileri kullanayım dersen bu anakart seni yarı yolda bırakır. İmkan varsa B550M öneririm. İmkan yoksa alabilirsin.
biliyorum darboğaz olacağını fakat daha iyi bir seçenek yok 2070 almaktan iyidirDarboğaz olur kullanamazsınız ki.
Oyun oynayamayacağınızın farkındasınızdır umarım!aslında bütçem var ben de daha iyi bir anakart kullanmak isterim fakat hiç bir yerde bu fiyata bulamadım o yüzden tek seçenek bu gibi görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorum darboğaz olacağını fakat daha iyi bir seçenek yok 2070 almaktan iyidir
Bütçenizi aşmıorsa gigabyte gaming olanı da alabilirsiniz.yani sizce b450m s2h mı alayım?
Darboğaz!!!niye oynayamayayım?
evet haklısın darboğaz olacak ama bu durumda iki seçenek var biri daha iyi bir işlemci almak ikincisi daha kötü bir ekran kartı almak bütçem olmadığı için işlemcimi yükseltemiyorum fakat ekran kartını düşürmek de çok mantıksız bu yüzden darboğaz olsa da bu şekilde oynamak daha mantıklıDarboğaz!!!