kanka o kadar inerse eğer ki sen yinede değerleri biosa geçirip bi smalftts 5 dk sok büyük ihtimal çekridek kapancak eğer kapanmaz ise 2100 model silikon diye sat deli para ederŞuan 4050 Mhz 0.9V deyim beklemekten sıkıldım vallahi
Small FFTs de kapanır zaten gerçekçi bir test değil çünkükanka o kadar inerse eğer ki sen yinede değerleri biosa geçirip bi smalftts 5 dk sok büyük ihtimal çekridek kapancak eğer kapanmaz ise 2100 model silikon diye sat deli para eder
1.3 te 4.2 zor veren bne .@kandes22 Testte bir gariplik/sorun olabilir mi? 0.88V deyim 4050 MHz çekirdekler kapanmıyor. 1 saattie testin bitmesini bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Small FFTs de kapanır zaten gerçekçi bir test değil çünkü
Small FFTs yapmam. 101 derece görmüştüm resmi bile var 1.35V de oyun dışında ısınıyor
5,1 ghz 1.275v görmenin imkanı yok eğer kendine güveniyosan 5 dk smal ftts testine sok core temp ile prime 95 in ss ini at çalışıyodur ama çekirdekler %70 dir DDDDDDTamam iyi geceler kardesım 2-3 arkadasa kalvye farede yardımcı ol sen.
sembolik yazdım sistem kurulu değil dizince düzelticem.5,1 ghz 1.275v görmenin imkanı yok eğer kendine güveniyosan 5 dk smal ftts testine sok core temp ile prime 95 in ss ini at çalışıyodur ama çekirdekler %70 dir DDDDDD
ama voltajı auto olduğu için uv yapıyorum aslında yoksa gereksiz ısınıyorRyzen 5 3600 base clock 3.6 ya ,bu işlemci kendi kendini aşamalı bir şekilde 4.2 mi yapıyor ?
Abdullah abi biz sana soru sormaz mıydık? Şimdi geldin sen bize soru soruyorsunryzen 5 3600 4,2 ghz için stabil bir v verirmisniz şimdi uğraşmak istemiyourm
valla çekirdek kapanmasına göre konuşacaksak ben ctr'e göre 4.3ghzye 1,15 voltajla ulaşabiliyorum belki daha az fakat fftsye geldiğimizde işler değişiyorBu işte bi terslik var