Neler Yeni

Ryzen 5 3600x GTX 1660 Super eksikleri neler?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Corsair spec delta öneririm

jbymcb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cihat Bayram
1tb HDD ve 250gb ssd yerine 500-500gb ssd almanı tavsiye ederim. Ramları fiyatı pahalı, o ramları 600 liraya alman lazım normalde hadi 700 olsun yine de pahalı. Powerboost kasa önermiyorum.
500 gb iyi ssdlerin fiyatları oldukça pahalı oluyor, yapabildiğim en iyisi buydu ancak uyguna bildiğin varsa dikkate alabilirim. Ramlere gelirsek evet pahalı olduğunu kabul ediyorum ancak bir sorun çıksın istemiyorum yine de dikkate alacağım.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Hepiniz dediğini dikkate alarak PSU değiştireceğim önereceğiniz kasa+ PSU var mıdır? bol RGB seviyorum. Teşekkürler.
Corsair Delta RGB.

Ama Sinerji'den sistem toplamanızı önermiyorum çok pahalıya satıyorlar.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Tam olarak 7600 TL yapan bu sistemin eksikleri nelerdir, her parça birbiriyle uyumlu çalışır mı? Bilgisayarın donanım kısmından çok anlamıyorum. Daha önce topladığım sistemde bir arkadaş eksikleri söylemişti sağolsun, onları düzeltip böyle bir sistem yaptım. Neler hatalı? Ben şu fiyata şunu şunu toplarım demek yerine lütfen bir kanıtla bir bilgiyle gelin. Sistemin iyi olduğunu iddia etmiyorum sadece yardım istiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Pahalı ve kasa kötü prime 5500 pc hocası bak oradan özelleştir al

jbymcb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cihat Bayram

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bir an önce bir PC almak istiyorum ancak sizler böyle yazınca hata yaptığımı anlıyorum. Daha çok araştırıp süreyi daha da uzatmam gerekli sanırım.
https://www.gaming.gen.tr/urun/5942...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bir arkadaş şöyle bir sistem attı az önce, bu nasıldır? Alınabilir mi? Fiyatı da oldukça uygun sanırım.
Yukarıdakinden iyidir.
En azından daha uygun.
Ve sistem de güzel.
3600 için güzel bir soğutucu alın.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ısınma sorunu mu var 3600de
Evet stok soğutucu ile render alırsanız 90 dereceleri buluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim.
Bu arada soğutucu için önerim.

ygtcntpl

80+ Bronze
500 gb iyi ssdlerin fiyatları oldukça pahalı oluyor, yapabildiğim en iyisi buydu ancak uyguna bildiğin varsa dikkate alabilirim. Ramlere gelirsek evet pahalı olduğunu kabul ediyorum ancak bir sorun çıksın istemiyorum yine de dikkate alacağım.
Ramların pahalı olması sorun çıkmayacağı anlamına gelmiyor, görünüşü rgbsi için onları seçtin muhtemelen 300 lira fazla vermek gözüne gelmiyorsa sıkıntı yok.

jbymcb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cihat Bayram
Ramların pahalı olması sorun çıkmayacağı anlamına gelmiyor, görünüşü rgbsi için onları seçtin muhtemelen 300 lira fazla vermek gözüne gelmiyorsa sıkıntı yok.
yok hayır rgb değildi dikkat ettiğim vengeance pro serisinin oldukça iyi olduğunu okumuştum bir yerde, ramde rgbye dikkat etmemiştim. Dediğim gibi ucuz ama iyi olduğu bilinen bir ram varsa onu koyabilirim sisteme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2700e rx5600xt alırsın ekran kartı
Link atar mısınız?

Son düzenleme:
Top Bottom