Neler Yeni

Ryzen 5 3600x GTX 1660 Super eksikleri neler?

jbymcb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cihat Bayram
Tam olarak 7600 tl yapan bu sistemin eksikleri nelerdir, her parça birbiriyle uyumlu çalışır mı? Bilgisayarın donanım kısmından çok anlamıyorum. Daha önce topladığım sistemde bir arkadaş eksikleri söylemişti sağolsun, onları düzeltip böyle bir sistem yaptım. Neler hatalı? Ben şu fiyata şunu şunu toplarım demek yerine lütfen bir kanıtla bir bilgiyle gelin. Sistemin iyi olduğunu iddia etmiyorum sadece yardım istiyorum.
Pc2.png

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tam olarak 7600 TL yapan bu sistemin eksikleri nelerdir, her parça birbiriyle uyumlu çalışır mı? Bilgisayarın donanım kısmından çok anlamıyorum. Daha önce topladığım sistemde bir arkadaş eksikleri söylemişti sağolsun, onları düzeltip böyle bir sistem yaptım. Neler hatalı? Ben şu fiyata şunu şunu toplarım demek yerine lütfen bir kanıtla bir bilgiyle gelin. Sistemin iyi olduğunu iddia etmiyorum sadece yardım istiyorum.
Alıntıyı görüntüle
PSU çok kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de çok pahalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Eren Durmaz
Ryzen 5 3600 yerine 10400F alın. 2700TL fiyata GTX 1660Tİ var. Kullanmak istediğiniz PSU çok kalitesiz. O SSD yerine Samsung SSD tercih edin.

gorkxgoat

80+ Bronze
Tam olarak 7600 TL yapan bu sistemin eksikleri nelerdir, her parça birbiriyle uyumlu çalışır mı? Bilgisayarın donanım kısmından çok anlamıyorum. Daha önce topladığım sistemde bir arkadaş eksikleri söylemişti sağolsun, onları düzeltip böyle bir sistem yaptım. Neler hatalı? Ben şu fiyata şunu şunu toplarım demek yerine lütfen bir kanıtla bir bilgiyle gelin. Sistemin iyi olduğunu iddia etmiyorum sadece yardım istiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Psu kötü.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
2700e rx5600xt alırsın ekran kartı

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635
Psu kötü.
Ve çok pahalı.

ygtcntpl

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
1tb hdd ve 250gb ssd yerine 500-500gb ssd almanı tavsiye ederim. Ramları fiyatı pahalı, o ramları 600 liraya alman lazım normalde hadi 700 olsun yine de pahalı. Powerboost kasa önermiyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
PowerBoost almayın.

MutanT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
Alıntıyı görüntüle
Kendin toplamak yerine hazır sistem al bence. Daha iyi özelleştirirsin.

jbymcb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cihat Bayram
PSU çok kötü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de çok pahalı.
Psu çok kötü değiştirmen lazım ayrıca çok pahalı.
Psu kötü.
Ve çok pahalı.
PowerBoost almayın.
Hepiniz dediğini dikkate alarak PSU değiştireceğim önereceğiniz kasa+ PSU var mıdır? bol RGB seviyorum. Teşekkürler.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hepiniz dediğini dikkate alarak PSU değiştireceğim önereceğiniz kasa+ PSU var mıdır? bol RGB seviyorum. Teşekkürler.

Kasa Mesh olduktan sonra önemi yok PSU yu ayrı alın, HighPower, FSP, Cooler Master, Corsair gibi markalardan alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,588
Üyeler
164,337
Son üye
ritexyxd
Top Bottom