Hayır dahili grafik kartına sahip değil.Ryzen 5 3600x İ Ekran kartısız Kullanabilir Miyim
Hayır, onun kadar güçlü olup dahili grafik birimine sahip olan işlemci yok.Peki ryzen 5 3600x gibi güçlü bir işlemci var mı dahili ekran kartlı olanı
İntel tarafında var ancak AMD tarafında yok. Neden istiyorsunuz ki?Peki ryzen 5 3600x gibi güçlü bir işlemci var mı dahili ekran kartlı olanı
Geçen laptop aldım bütçem kalmadı bununda ilk başta iş için kullanıp sonra ekran kartı almayı düşünüyorumİntel tarafında var ancak AMD tarafında yok. Neden istiyorsunuz ki?
O halde intel 10. nesil ile sistem toplayabilirsiniz ancak AMD tarafındaki güçlü işlemcilerden ve ucuz fiyatlardan feragat etmiş olursunuz. Bence bütçenizi toparlayana kadar bekleyin.Geçen laptop aldım bütçem kalmadı bununda ilk başta iş için kullanıp sonra ekran kartı almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İntel tarafında neyi önerirsiniz
Ben Ryzen 5 3600X aldım ve sizin gibi düşündüğüm için bir süre eski ekran kartımla kullanacağım. Ancak anladığım kadarıyla sizin eski ekran kartınız vs. bulunmuyor. Mümkünse ikinci el ucuz yollu bir ekran kartı alarak en azından görüntü vermesi amacıyla kısa süre kullanabilirsiniz.Geçen laptop aldım bütçem kalmadı bununda ilk başta iş için kullanıp sonra ekran kartı almayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
İntel tarafında neyi önerirsiniz
Ekran kartı var ama çok eski bir ekran kartı üstünde soğutması olmayanlardanBen Ryzen 5 3600X aldım ve sizin gibi düşündüğüm için bir süre eski ekran kartımla kullanacağım. Ancak anladığım kadarıyla sizin eski ekran kartınız vs. bulunmuyor. Mümkünse ikinci el ucuz yollu bir ekran kartı alarak en azından görüntü vermesi amacıyla kısa süre kullanabilirsiniz.