ÖrdekAbi
80+ Silver
Dostlar selamlar 3600x işlemcim var wraith spire kalın blok ile kullanıyorum 6 aydır fln macun yeni ortalama oyunlarda 70 derece 69 68 derecelerde dolaşıyor yük bindirdiğim zaman max 78 dereceye çıkıyor siz fazla gelmeyebilir ama nedense bana biraz fazla geliyor vede bu sırada işlemci fanı full kullanıyor ve fena ses çıkıyor yani kısaca işlemci fanında pek memnun değilim ve yeni soğutucu almaya karar verdim istediğim soğutucu kule tipi Snowman t5 https://www.n11.com/urun/snowman-am...-board-cift-fan-3505954?magaza=ramtechdonanim
bu soğutucunun tipini çok beğendim nedense vede baktığım zaman işlemciyi iyi soğuttuğunu söylüyorlar sizce bu soğutucu wraith spireden sessizmidir çünkü ortalama 1300rpmde çalışıyor diyorlar benim wraith spire 3800rpm fln 330 tl ye bunu almaya değermi sizce teşekkürler
bu soğutucunun tipini çok beğendim nedense vede baktığım zaman işlemciyi iyi soğuttuğunu söylüyorlar sizce bu soğutucu wraith spireden sessizmidir çünkü ortalama 1300rpmde çalışıyor diyorlar benim wraith spire 3800rpm fln 330 tl ye bunu almaya değermi sizce teşekkürler