sadece işlemci şimdilik ağır ağır diğer parcalarıda toplicamdiğer parçalar mevcut mu ? sadece islemci mi alacaksın ?
şuan satılamaktadır diyor her yerde nereden bulacaksın fiyat ne ?sadece işlemci şimdilik ağır ağır diğer parcalarıda toplicam
2 ci el alcam güzel birtane 2500 diyorşuan satılamaktadır diyor her yerde nereden bulacaksın fiyat ne ?
anladım teşekürler5-6 yıl daha götürür. Fazlada götürebilir,
yeter bence baya güçlü işlemciBen kullanıyorum 1 senedir gayet memnunum 5500 xt ile kullanıyordum bugün 3050 ile kullanmaya başladım bakalım ne olcak yetecek mi
eklemeyi unuttum ısınma konusunda bir sorun yaşamadım stok fanda 75 dereceleri görüyordu sıvı soğutma ile kullanıyorumBen kullanıyorum 1 senedir gayet memnunum 5500 xt ile kullanıyordum bugün 3050 ile kullanmaya başladım bakalım ne olcak yetecek mi
Verilmez. 11400F alınabilir.2 ci el alcam güzel birtane 2500 diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım teşekürler
Arctic E sports duo ile 1.15, 4.25'de boşta 35-40 tam yükte 60 dereceyi geçmiyor. Düşünürsen 23.11.2022'e kadar garantisi var. 2400'e yanında kullanılmamış Verkho 2 fanla veririm.2 ci el alcam güzel birtane 2500 diyor
anladım teşekürler
o konuda haklısın evet öyle bişeyde varBen tek tek toplamanı önermiyorum ve 2.el alacaksın nasıl kullanıldığı belli değil sıfir hazir sistem varken alınır mı bilemem
evett baya iyi işlemci performansıda iyi diye biliyorumeklemeyi unuttum ısınma konusunda bir sorun yaşamadım stok fanda 75 dereceleri görüyordu sıvı soğutma ile kullanıyorum
Birde eklemeyi unuttum bunlar geldi 3.80 ghz yerine 4.20 ghz de çalışıyo ayarlarını ben değiştirmedim geçen fark ettim ne zaman geldiyse o zamandan beri bu ayarlarla kullanıyorumAlıntıyı görüntüle