Arkadaşlar selamın aleyküm herkese iyi forumlar, ryzen 5 3600x kullanıyorum ve işlemcim bağırıyor yandım su ver diye :d, occtde 100 derece görüp mavi ekran veriyor ve artık çözüm bulmamız gerek :d biraz araştırdım bütçem kısıtlı ve bir kaç ürün beğendim.
www.gaming.gen.tr
www.gaming.gen.tr
kasam gamegarajın 5 yıllık kasası üst tarafı 240mm ön tarafı 360mm destekliyor, açıkcası ben overclock çok severim ve sürekli bileşenlerimi ekran kartı işlemci vb değiştiririm fakat bu tarz soğutucu ram ssd fan gibi ürünlerde kolay kolay değiştirip masraf etme taraftarı değilim 1 kere tam masraf ederim uzun süre kullanırım, sizlerin tavsiyelerine açığım bu ürünlerin sıcaklık testi vb olmadığı için karşılaştıramıyorum.
Thermalright Assassin X 120 R Digital ARGB Black
Gelişmiş ısı borusu teknolojisi ve yüksek yoğunluklu alüminyum kanatları sayesinde ısıyı anında dağıtır, fanlarıyla sessiz ve etkili bir hava soğutma sunar.
Enermax LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240-SF) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımı