Öneri Hangi Soğutucu Alınmalı?

thermalright famboyu değiliz adamların yaptığı her soğutucu kaliteli arctic freezer 36 daha ucuz demişsin ama spirit assassin daha ucuz bu linklerde yoksa ben mi yanlış görüyorum? madem ikisi denk o zaman daha ucuz olan spirit assassin i alırım ayrıca arctic freezer 36 alacağıma 300 daha koyar peerless assassin i alırım phantom spirit gibi kaliteli bir soğutucudan tek farkı 6 bakır borusu olması

ek olarak arctic freze 36 AM5 soket için alınmaz içinden Intel e özel contact Frame bile çıkıyor ve işlemcinin derecesini sabit tutamıyor peerless assassin ile karşılaştırdığımızda açık ara peerless assassin daha iyi Phantom spirit i hiç saymıyorum bile yanından geçemez
Pardon adları yakın hepsinin. Peerless assasinden bahsediyorum ben. Phantom spiritten her türlü daha iyi freezer 36.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

thermalright famboyu değiliz adamların yaptığı her soğutucu kaliteli arctic freezer 36 daha ucuz demişsin ama spirit assassin daha ucuz bu linklerde yoksa ben mi yanlış görüyorum? madem ikisi denk o zaman daha ucuz olan spirit assassin i alırım ayrıca arctic freezer 36 alacağıma 300 daha koyar peerless assassin i alırım phantom spirit gibi kaliteli bir soğutucudan tek farkı 6 bakır borusu olması

ek olarak arctic freze 36 AM5 soket için alınmaz içinden Intel e özel contact Frame bile çıkıyor ve işlemcinin derecesini sabit tutamıyor peerless assassin ile karşılaştırdığımızda açık ara peerless assassin daha iyi Phantom spirit i hiç saymıyorum bile yanından geçemez
Am5 soket için niye alınmasın ?

Buyrun kanıtı.
2 derece fark var sadece aralarında peerless asassin ile. Vrm temp yüksek çıktı o da kasa airflowu kötü diyor adam açık açık. Ki Vrm temp iyi. 80 derece altı her türlü iyi vrm için. 2 derece farka, kasamın %30unu kaplayan, 200 lira daha pahalı, kötü gözüken, daha sesli bir soğutucuya vermem. Ki dual tower radyatörünü temizlemek kolay iş de değil. İntel de eşit zaten templer o da ayrı konu :D kısacası tekrar dediğime geriyor. Çift kule tipi bir soğutucuya göre peerless assasin mid. Arctic’in kalitesi daha iyi direkt. Arctic 100%.

Geri