Quxi
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
i5 14400f için bir soğutucu bakıyorum öncelikle iki sorum olucak kasam rampage mesh argb modeli uyumluluğundan tam emin olamadım ama şu modelleri düşünüyorum hangisini almalıyım?
bunu al geç uğraşma derseniz.
www.gaming.gen.tr
bu daha mı iyi sorusu
www.gaming.gen.tr
farka değermi bilmiyorum ama
www.gaming.gen.tr
birazda şık dursun istiyorsak
www.gaming.gen.tr
bunlarla uğraşma şu sıvıyı al mı yoksa
www.gaming.gen.tr
bunlar içinden siz olsanız hangisini alırdınız yada daha iyi örneğiniz varsa bekliyorum
bunu al geç uğraşma derseniz.

Thermalright Assassin King 120 SE Hava Soğutucu
Mükemmel performans için beş saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fan.

Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.

farka değermi bilmiyorum ama

Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.

Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black
Performans gerektiren uygulamalarda işlemcinizin serin kalmasını sağlayan Kule Tipi Soğutucu, üstün hava akışı ve termal iletkenlik özellikleriyle donatıldı.

Enermax LIQMAXFLO SR ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
SESSİZ AKIŞ FANI Özel yüksek basınçlı Silent Flow fan tasarımı. Hava akışını önemli ölçüde genişletmek için fan kanadı tasarımı

bunlar içinden siz olsanız hangisini alırdınız yada daha iyi örneğiniz varsa bekliyorum