Öneri Hangi Soğutucu Alınmalı?

Quxi

80+
Reaksiyon skoru
5
i5 14400f için bir soğutucu bakıyorum öncelikle iki sorum olucak kasam rampage mesh argb modeli uyumluluğundan tam emin olamadım ama şu modelleri düşünüyorum hangisini almalıyım?
bunu al geç uğraşma derseniz.
bu daha mı iyi sorusu

farka değermi bilmiyorum ama
birazda şık dursun istiyorsak
bunlarla uğraşma şu sıvıyı al mı yoksa

bunlar içinden siz olsanız hangisini alırdınız yada daha iyi örneğiniz varsa bekliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bütçe kısıtlı ne kadar ucuz olursa okadar iyi

i5 14400f için bir soğutucu bakıyorum öncelikle iki sorum olucak kasam rampage mesh argb modeli uyumluluğundan tam emin olamadım ama şu modelleri düşünüyorum hangisini almalıyım?
bu daha mı iyi sorusu

bunlar içinden siz olsanız hangisini alırdınız yada daha iyi örneğiniz varsa bekliyorum
Ben olsam sondan 2.yi alırdım. Hem 2kya 6 ısı borulu 2 fanlı performansı güzel hem de sıcaklık ekranı da var. 9800x3d'den sıcak çalışan 7800x3d'yi de taksan sorun olmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Quxi
14400f için hepsi iş yapar, ileride upgrade yapacağım dersen Thermalright Peerless Assassin 120 Digital Black tercih edebilirsin.

peerless assassin i alırdım ben phantom spirit gibi kaliteli bir soğutucunun muadili tek farkı peerless de 6 bakır boru var

bunu alacağına 50 lira daha verip 4 değil 5 ısı borulu model var

ozmaan o beni kurtarırsa hiç uğraşmayıp kingi alıp geçiyorum
çift fanlının pek bir esprisi yok galiba

bu daha mı iyi sorusu

Hiçbiri. Arctic freezer 36.

Düşük bütçede güncelleme yapmam dersen King modelini al. İlerde işlemci güncellerim dersen Peerless al.

o işlemciye ona gerek yok ki ayrıca o fiyata daha iyileri var soğutucu güzel ama bütçesinin en iyisi değil
O fiyata daha iyisi yok. Thermalright famboyluğunu bırakın. Bu soğutucuyla thermalright tarafında kapışabilecek tek şey spiritt assasin. Ama arctic freezer 36 ve spirit assasin denkler. Frerzer 36 hem daha şık, hem daha küçük hem de daha sessiz. Ve daha ucuz. Dual tower bir soğutucuya göre spirit assasin çok mid. Al buda kanıtı.

Freezer 34 daha kötü 36’dan ve spirit assasin ile yarışıyor.

O fiyata daha iyisi yok. Thermalright famboyluğunu bırakın. Bu soğutucuyla thermalright tarafında kapışabilecek tek şey spiritt assasin. Ama arctic freezer 36 ve spirit assasin denkler. Frerzer 36 hem daha şık, hem daha küçük hem de daha sessiz. Ve daha ucuz. Dual tower bir soğutucuya göre spirit assasin çok mid. Al buda kanıtı.

Freezer 34 daha kötü 36’dan ve spirit assasin ile yarışıyor.

thermalright famboyu değiliz adamların yaptığı her soğutucu kaliteli arctic freezer 36 daha ucuz demişsin ama spirit assassin daha ucuz bu linklerde yoksa ben mi yanlış görüyorum? madem ikisi denk o zaman daha ucuz olan spirit assassin i alırım ayrıca arctic freezer 36 alacağıma 300 daha koyar peerless assassin i alırım phantom spirit gibi kaliteli bir soğutucudan tek farkı 6 bakır borusu olması

ek olarak arctic freze 36 AM5 soket için alınmaz içinden Intel e özel contact Frame bile çıkıyor ve işlemcinin derecesini sabit tutamıyor peerless assassin ile karşılaştırdığımızda açık ara peerless assassin daha iyi Phantom spirit i hiç saymıyorum bile yanından geçemez

Son düzenleme:
Geri