%10 civarlarında bir darboğaz çok sorun olmaz benim için ama üzeri fazla olur. Nasıl bir soğutucu işimi görür f/p bir ürün tavsiye edebilirseniz çok iyi olur çok bi para harcamak istemiyorum çünküSoğutucu alıp oc yapman lazım
Ayar kısmaman lazım rekabetçi oyunlarda kartın tam gücünü alamassın
2k da bence sorun olmaz oc ya da soğutucu ile de yapabilirsin, 1080p de darboğaz olur,Merhaba arşadaşlar görselde görmüş olduğunuz kasaya 3070 takılır mı ? Taksam bir sıkıntı yaşar mıyım ? Bu arada monitörüm 2k her şeyi 2k'da oynamayı planlıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Şu an sadece 3070 için bütçem var fakat dediğim gibi idare edilebilecek gibi olursa 6 ay kadar bu işlemciyle kullanıp daha sonra işlemciyi upgrade etmeyi düşünüyorumDarboğaz yaşanır ama yanlış anlamayın 3070 alacak maddi gücünüz varsa onu besleyecek işlemciyi alın yoksa 3070 almanın anlamı kalmaz
öyle aman sistem isteyen oyun oynamıyorsan uzaya bile çıkarsınŞu an sadece 3070 için bütçem var fakat dediğim gibi idare edilebilecek gibi olursa 6 ay kadar bu işlemciyle kullanıp daha sonra işlemciyi upgrade etmeyi düşünüyorum
İtopya indirimleri ters yapıyor sanırım bu ara. Şaka bir yana ben sistemi toplu bir halde görmeniz için ordan topladım. Parçaları ayrı yerlerden almayı düşünüyorum zaten2k da bence sorun olmaz oc ya da soğutucu ile de yapabilirsin, 1080p de darboğaz olur,
Ayrıca listeye baktım da işlemci 2.148,44 TL den indirim ile 2.385,02 TL olmuş. Bir yanlışlık var kardeş