Kasanada bağlı ama boştaki değerlere bakarsak gereklistok soğutucu ile dün baktım tarayıcı açıkken 50 60 derecelere çıkmıştı biostan core power boost kapattım da biraz düşmüştür sanırım sizce soğutucu almam gerekiyor mu?
hocam kasam corsair carbide 400c sizce nasıl bir şey almam lazım? bütçe mac 500 600 civarıboşta 50 60 derece çalışıyorsa oyuna girmene gerek bile yok kule tipi hava soğutma alabilirsin eğer hava akışı iyi ise kasanızın.
Gerekli değil ben yüke soktum 75 76 geçmedi oyun içinde max 65 pek gerekli değilstok soğutucu ile dün baktım tarayıcı açıkken 50 60 derecelere çıkmıştı biostan core power boost kapattım da biraz düşmüştür sanırım sizce soğutucu almam gerekiyor mu?
Daha ucuza snowman t6 ultra var kullananlar memnun gibi görünüyor ama o fiyata çok daha iyileri vardırhocam kasam corsair carbide 400c sizce nasıl bir şey almam lazım? bütçe mac 500 600 civarı
Görüntüye önem vermiyorsan noctua derim. 800 TL bulabilirsin tahminimce, Eğer bulamazsan 300 TL'ye Gametech hd3.0 bakır kule soğutucusuna bakabilirsin. 2.0 kullanıp beğenemedim ama 3.0 baya geliştirilmiş deniyor.hocam kasam corsair carbide 400c sizce nasıl bir şey almam lazım? bütçe mac 500 600 civarı