Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 5 5500 ve msi gaming x 3060 ti 8 gb uygun olur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe
1080p'de bazı oyunlarda darboğaz ihtimali var ama 2K hikaye modlu takılacağım benim içöin grafik önemli diyorsan alınabilir.
maalesef bahsettiğim gibi 2k seçeneğim yok etki seviyesi 3060 almama yönlendirecek kadar yüksek olur mu onu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O tür oyunlarda yüksek-ultra ayarlarda darboğaz yaşamazsınız yaşasanız bile pek hissetmezsiniz.
tamamdır teşekkür ederim.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
maalesef bahsettiğim gibi 2k seçeneğim yok etki seviyesi 3060 almama yönlendirecek kadar yüksek olur mu onu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır teşekkür ederim.
hayır bütçen yetiyorsa 3060ti yapıştır ileride bütçen artar işlemcinin upgradelersin üzmez yani. ama 3060ti ikinci el mi alacaksın burda mining kafagolüne daha çok dikkat et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe
hayır bütçen yetiyorsa 3060ti yapıştır ileride bütçen artar işlemcinin upgradelersin üzmez yani. ama 3060ti ikinci el mi alacaksın burda mining kafagolüne daha çok dikkat et.
yok hayır sıfır alacağım aklımda olan modeli de atayım hatta

bunu almayı düşünüyorum ama dediğim ibi işlemci değişene kadar geçen süreçte mutsuz eder mi diye düşündürdü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Arda Akel
Sadece boş yapıyorsun bildiğin başka bir şeyde yok R5 5500 R5 3600 ile hemen hemen aynı 3060Ti ile işlemci tabanlı oyunlarda darboğaz yapar 1080p de ve sen yanlış bilgi veriyorsun engelledim bide seni haberin olsun cahillere fobim var.
Bende sizi şikayet etmiş bulunmaktayım, böylesine kaba bir dil kullanmanız gerçekten beni çok üzdü ve sizi kınıyorum, beyefendi.
Özellikle o ''cahillere fobim var'' lafı gerçekten beni benden aldı. Ve eminim ki, adminlerin, moderatörlerin de alacaktır.

Umarım hakkınızda gerekli işlem yapılır. Hayırlı geceler.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
yok hayır sıfır alacağım aklımda olan modeli de atayım hatta

bunu almayı düşünüyorum ama dediğim ibi işlemci değişene kadar geçen süreçte mutsuz eder mi diye düşündürdü.
hayır ne mutsuzu ya yüksek fpsleri yine alırsınız darboğazdan kasıt millet kullanılmayacak düzeyde falan olduğunu zannediyor. işlemci besleyemediği için örn sallıyorum 1 oyunda 300fps vermesi gerekirken 240larda geziyor. keşke 5600 olsaydı o zaman darboğaz konusunda kafanızda rahat ederdi ama dediğim gibi bütçeyle alakalı ben ekran kartın yatırıcam diyorsan yatır hayır ben işlemciye yatırıcam diyorsan işlemcin yüksek olsun dediğim gibi bütçe para çokomel :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe
hayır ne mutsuzu ya yüksek fpsleri yine alırsınız darboğazdan kasıt millet kullanılmayacak düzeyde falan olduğunu zannediyor. işlemci besleyemediği için örn sallıyorum 1 oyunda 300fps vermesi gerekirken 240larda geziyor. keşke 5600 olsaydı o zaman darboğaz konusunda kafanızda rahat ederdi ama dediğim gibi bütçeyle alakalı ben ekran kartın yatırıcam diyorsan yatır hayır ben işlemciye yatırıcam diyorsan işlemcin yüksek olsun dediğim gibi bütçe para çokomel :)
Darboğaz konusunda bu kadar temkinli olmamın sebebi 3 sene i3 8100 ve 1650 kullandım ve asla rahat oyun oynatmadı bana bu ikili acaba o seviyelerde olur mu yine düşünmüştüm. İşlemcim zaten takılı ryzen 5 5500 bir de yanına 3060ti ile yoluma devam ediyorum o zaman. Teşekkür ederim.

The Batman

80+ Silver
ben 550 kullanıyorum sorun yaşamadım işlemci yeter belki bende i3 12100f var
God of War ve rdr 2 gibi oyunlarda yapar mı sence ve yaparsa oyun zevkine zarar verecek kadar yapar mı ? muhtemelen çoğu oyunu ultrada ve dlss açık oynayacağım.
i3 12100f ile ikisinide full ultrada oynadım sorun yaşamadım

Sezerinho10

80+ Bronze
Darboğaz konusunda bu kadar temkinli olmamın sebebi 3 sene i3 8100 ve 1650 kullandım ve asla rahat oyun oynatmadı bana bu ikili acaba o seviyelerde olur mu yine düşünmüştüm. İşlemcim zaten takılı ryzen 5 5500 bir de yanına 3060ti ile yoluma devam ediyorum o zaman. Teşekkür ederim.
O seviyelerde olmasının imkanı yok , Yeterli olacaktır şimdiden hayırlı olsun

Top Bottom