- Bütçe
- 7500
Yeni İşlemci alıcam bunun yanına ilerde alabileceğim oyun oynatacak blender,premiere gibi uygulamalardada render performansı yüksek bir ekran kartı arıyorum rtx 3050 aklımda başka bir öneriniz varsa bekliyorum
https://www.akakce.com/ekran-karti/...6occ-128-bit-gddr6-8-gb-fiyati,509421142.html 200 tl daha koy 0 olarak bunu alabilirsin 2. elde iş değişir 3070 daha biraz çıkarsan Beeeelki 3080 düşebilir (ancak çok tasvip etmiyorum)Yeni İşlemci alıcam bunun yanına ilerde alabileceğim oyun oynatacak blender,premiere gibi uygulamalardada render performansı yüksek bir ekran kartı arıyorum rtx 3050 aklımda başka bir öneriniz varsa bekliyorum
Rtx 3060 12gb alırsan güzel olurYeni İşlemci alıcam bunun yanına ilerde alabileceğim oyun oynatacak blender,premiere gibi uygulamalardada render performansı yüksek bir ekran kartı arıyorum rtx 3050 aklımda başka bir öneriniz varsa bekliyorum
render ve bahsettiğin programlar nvidia tarafını gösteriyor. amd ekran kartı oyun oynayacağım diyorsan f/p var ama aynı zamanda render editse nvidia cuda cores baya iyi iş yapıyor.Yeni İşlemci alıcam bunun yanına ilerde alabileceğim oyun oynatacak blender,premiere gibi uygulamalardada render performansı yüksek bir ekran kartı arıyorum rtx 3050 aklımda başka bir öneriniz varsa bekliyorum