Tray ve mpk islemcilerin kullanılmış ürün olduğunu biliyorsunuz umarım. Ondan böyle fiyat aşağı çekiliyor. İade edilen sistemlerden veya başka donanımı arıza yapmış sistemlerden söküp satıyorlar. Garantisi vardır.
Tray ve mpk islemcilerin kullanılmış ürün olduğunu biliyorsunuz umarım. Ondan böyle fiyat aşağı çekiliyor. İade edilen sistemlerden veya başka donanımı arıza yapmış sistemlerden söküp satıyorlar. Garantisi vardır.
alakası bile yok hocam tray işlemciler taşıma maliteyletleri düşsün diye kutusuz fansız toplu şekilde tedarikçiye satılıyor mpk zaten bildiğimiz kutulu fanlı işlemci dediğiniz şeye göre piyasada sıfır işlemci yok o zaman
Alakası yok dostum. Daha az yer kapladığı için ve soğutucu-kutu masrafı olmadığı için hem maliyeti, hem kargosu hem gümrük vergisi uygun çıkıyor. O yüzden fiyatları böyle
Bana uyarı atan çok bilmiş moderasyon ekip üyesi. Sen bu işlemciyi kimden satın alıyorsun parekenteciden demi. Bu parekenteci ne yapıyor hazır sistem topluyor aaaa ne tesadüf. Sen bunu AMD üretim yerinden almıyorsun. Ki alamazsinda zaten. Kullanılmadığına dair net bilgi sunamiyacagin bir durumda bana yanlış bilgilendirme diye uyarı veremezsin. Önce kanıt sonra uyarı okey bende haklıymış der susarım. Hadi iyi forumlar
Bana uyarı atan çok bilmiş moderasyon ekip üyesi. Sen bu işlemciyi kimden satın alıyorsun parekenteciden demi. Bu parekenteci ne yapıyor hazır sistem topluyor aaaa ne tesadüf. Sen bunu AMD üretim yerinden almıyorsun. Ki alamazsinda zaten. Kullanılmadığına dair net bilgi sunamiyacagin bir durumda bana yanlış bilgilendirme diye uyarı veremezsin. Önce kanıt sonra uyarı okey bende haklıymış der susarım. Hadi iyi forumlar
Senin ifaden yanlış hocam, tüm tray işlemciler başka sistemlerden çıkma gibi bir ifade kullanmışsın. Kargo maliyetleri uygun olsun ve oem olarak kullanılsın diye ithal edilen işlemciler tray olur. Hazır sistemlere vs kullanılmayan, kurumsal tarafta da ihtiyaç fazlası olan işlemciler bu şekilde satılabilir. Söylediğin tüm tray işlemciler için geçerli değildir.