Neler Yeni

Ryzen 5 5600, 550W PSU 1080p için ekran kartı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Berkay
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Ali ARICAN
hocam o kadar detaylı bilmiyorum ya maalesef

zaten rx570ten geçeceğim çok uzun süre güncelleme düşünmüyorum :D

kurtarmaz mı?
Hocam psu kurtarır idare eder sizi ama aldıktan birkaç ay sonra psu’yu yükseltebilirseniz içiniz daha da rahat eder.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Berkay
Hocam psu kurtarır idare eder sizi ama aldıktan birkaç ay sonra psu’yu yükseltebilirseniz içiniz daha da rahat eder.
rx 6700xt için model fark eder mi peki herhangi birini alsam sıkıntı olmaz herhalde

Halit_03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Halit Çapraz
Arkadaşlar, bir türlü karar veremiyorum. Lütfen 550W psu, ryzen 5 5600 ile 1080p ULTRA ayarlar için ekran kartı önerisi yapabilir misiniz? 2. el almayı düşünüyorum bütçe 8-9k.
hocam ileriki zamanlarda psu değişmeni öneririm uzun vadede kafan rahat etsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Hocam ben kendim böyle bi durumda şahsen 6800 alırdım birkaç ay sonra da psu’mu yükseltirdim.
rx 6700xt için model fark eder mi peki herhangi birini alsam sıkıntı olmaz herhalde
O konuda çok bilgim yok ama çoğu kart modeli güzel hocam furmark değerlerine bakarak değerlendirebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Berkay
hocam ileriki zamanlarda psu değişmeni öneririm uzun vadede kafan rahat etsin
ilerde muhtemelen değiştiririm zaten ama şimdilik idare etsin istiyorum
Hocam ben kendim böyle bi durumda şahsen 6800 alırdım birkaç ay sonra da psu’mu yükseltirdim.

O konuda çok bilgim yok ama çoğu kart modeli güzel hocam furmark değerlerine bakarak değerlendirebilirsiniz.
hocam sarı sitede param güvende ile almak istiyorum o yüzden fiyatlar uçuyor, güzel bi 6700xt bulup değerlendirmek istiyorum zaten işimi fazlasıyla görür, sadece sıkıntı çıkarmayacağından emin olmak istiyorum

Halit_03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Halit Çapraz

hocam sarı sitede param güvende ile almak istiyorum o yüzden fiyatlar uçuyor, güzel bi 6700xt bulup değerlendirmek istiyorum zaten işimi fazlasıyla görür, sadece sıkıntı çıkarmayacağından emin olmak istiyorum
mümkün mertebe çevrenden 2. el bulmaya çalış sarı sitede temiz diye itelemeye çalışan çok oluyo ikinci el fiyatına nvidia ekran kartları nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Berkay
mümkün mertebe çevrenden 2. el bulmaya çalış sarı sitede temiz diye itelemeye çalışan çok oluyo ikinci el fiyatına nvidia ekran kartları nasıl?
taksitle alacağım için pek öyle bi şansım yok, nvidia ekran kartları gereksiz pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Mehmet Ali ARICAN

Param güvende ile alacaksanız doğrudur çok kesiyor hizmet bedeli 6700xt alabilirsiniz hocam o psu ile idare edecektir.

6800’ü de güzel denk getirirseniz undervolt ile sorunsuz kullanırsınız psu değişesiye kadar.

Top Bottom