Neler Yeni

Ryzen 5 5600, 550W PSU 1080p için ekran kartı önerisi

Hocam ben kendim böyle bi durumda şahsen 6800 alırdım birkaç ay sonra da psu’mu yükseltirdim.
rx 6700xt için model fark eder mi peki herhangi birini alsam sıkıntı olmaz herhalde
O konuda çok bilgim yok ama çoğu kart modeli güzel hocam furmark değerlerine bakarak değerlendirebilirsiniz.

hocam ileriki zamanlarda psu değişmeni öneririm uzun vadede kafan rahat etsin
ilerde muhtemelen değiştiririm zaten ama şimdilik idare etsin istiyorum
Hocam ben kendim böyle bi durumda şahsen 6800 alırdım birkaç ay sonra da psu’mu yükseltirdim.

O konuda çok bilgim yok ama çoğu kart modeli güzel hocam furmark değerlerine bakarak değerlendirebilirsiniz.
hocam sarı sitede param güvende ile almak istiyorum o yüzden fiyatlar uçuyor, güzel bi 6700xt bulup değerlendirmek istiyorum zaten işimi fazlasıyla görür, sadece sıkıntı çıkarmayacağından emin olmak istiyorum

hocam sarı sitede param güvende ile almak istiyorum o yüzden fiyatlar uçuyor, güzel bi 6700xt bulup değerlendirmek istiyorum zaten işimi fazlasıyla görür, sadece sıkıntı çıkarmayacağından emin olmak istiyorum
mümkün mertebe çevrenden 2. el bulmaya çalış sarı sitede temiz diye itelemeye çalışan çok oluyo ikinci el fiyatına nvidia ekran kartları nasıl?

mümkün mertebe çevrenden 2. el bulmaya çalış sarı sitede temiz diye itelemeye çalışan çok oluyo ikinci el fiyatına nvidia ekran kartları nasıl?
taksitle alacağım için pek öyle bi şansım yok, nvidia ekran kartları gereksiz pahalı

Param güvende ile alacaksanız doğrudur çok kesiyor hizmet bedeli 6700xt alabilirsiniz hocam o psu ile idare edecektir.

6800’ü de güzel denk getirirseniz undervolt ile sorunsuz kullanırsınız psu değişesiye kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,090,650
Üyeler
173,410
Son üye
bburaak
Geri