MaliArican
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
12v kanalından 528 w veriyorsa yeterli olur hocam internette öyle gördüm o sebepten iyidir dedim.
cv550 eh bi psu
cv550 eh bi psu
hocam o kadar detaylı bilmiyorum ya maalesefPsu güzel hocam sorun olacağını düşünmüyorum hatta 6800 ile de kullanabilirsiniz.12v kanalından 528w veriyor değil mi?
zaten rx570ten geçeceğim çok uzun süre güncelleme düşünmüyorumGüncelleme yapamazsın belki ama yeterli olur şuan..
kurtarmaz mı?cv550 eh bi psu
Hocam psu kurtarır idare eder sizi ama aldıktan birkaç ay sonra psu’yu yükseltebilirseniz içiniz daha da rahat eder.hocam o kadar detaylı bilmiyorum ya maalesef
zaten rx570ten geçeceğim çok uzun süre güncelleme düşünmüyorum
kurtarmaz mı?
rx 6700xt için model fark eder mi peki herhangi birini alsam sıkıntı olmaz herhaldeHocam psu kurtarır idare eder sizi ama aldıktan birkaç ay sonra psu’yu yükseltebilirseniz içiniz daha da rahat eder.
hocam ileriki zamanlarda psu değişmeni öneririm uzun vadede kafan rahat etsinArkadaşlar, bir türlü karar veremiyorum. Lütfen 550W psu, ryzen 5 5600 ile 1080p ULTRA ayarlar için ekran kartı önerisi yapabilir misiniz? 2. el almayı düşünüyorum bütçe 8-9k.
O konuda çok bilgim yok ama çoğu kart modeli güzel hocam furmark değerlerine bakarak değerlendirebilirsiniz.rx 6700xt için model fark eder mi peki herhangi birini alsam sıkıntı olmaz herhalde
ilerde muhtemelen değiştiririm zaten ama şimdilik idare etsin istiyorumhocam ileriki zamanlarda psu değişmeni öneririm uzun vadede kafan rahat etsin
hocam sarı sitede param güvende ile almak istiyorum o yüzden fiyatlar uçuyor, güzel bi 6700xt bulup değerlendirmek istiyorum zaten işimi fazlasıyla görür, sadece sıkıntı çıkarmayacağından emin olmak istiyorumHocam ben kendim böyle bi durumda şahsen 6800 alırdım birkaç ay sonra da psu’mu yükseltirdim.
O konuda çok bilgim yok ama çoğu kart modeli güzel hocam furmark değerlerine bakarak değerlendirebilirsiniz.
mümkün mertebe çevrenden 2. el bulmaya çalış sarı sitede temiz diye itelemeye çalışan çok oluyo ikinci el fiyatına nvidia ekran kartları nasıl?ilerde muhtemelen değiştiririm zaten ama şimdilik idare etsin istiyorum
hocam sarı sitede param güvende ile almak istiyorum o yüzden fiyatlar uçuyor, güzel bi 6700xt bulup değerlendirmek istiyorum zaten işimi fazlasıyla görür, sadece sıkıntı çıkarmayacağından emin olmak istiyorum
taksitle alacağım için pek öyle bi şansım yok, nvidia ekran kartları gereksiz pahalımümkün mertebe çevrenden 2. el bulmaya çalış sarı sitede temiz diye itelemeye çalışan çok oluyo ikinci el fiyatına nvidia ekran kartları nasıl?
Param güvende ile alacaksanız doğrudur çok kesiyor hizmet bedeli 6700xt alabilirsiniz hocam o psu ile idare edecektir.ilerde muhtemelen değiştiririm zaten ama şimdilik idare etsin istiyorum
hocam sarı sitede param güvende ile almak istiyorum o yüzden fiyatlar uçuyor, güzel bi 6700xt bulup değerlendirmek istiyorum zaten işimi fazlasıyla görür, sadece sıkıntı çıkarmayacağından emin olmak istiyorum