pc ustasi1
80+ Silver
Soğutucum snowman m200 işlemcim 70 derecelere çıktı normal mi ?
76 77 78 derecelere kadar normal evetSoğutucum snowman m200 işlemcim 70 derecelere çıktı normal mi ?
Neyde ama. Ufak yüklerde çıkıyorsa normal değil. Oyunda vs ise o dandik kule tipi ile gayet normal.Soğutucum snowman m200 işlemcim 70 derecelere çıktı normal mi ?
Soğutucum snowman m200 işlemcim 70 derecelere çıktı normal mi ?
oyunda alıyorum . Birde dandik yakışmadı gayet işini yapıyor bence üstelik %60'ta çalışıyor fanNeyde ama. Ufak yüklerde çıkıyorsa normal değil. Oyunda vs ise o dandik kule tipi ile gayet normal.
oyundatestte mı boyle yoksa normal oyunda oynarkenmı sıcaklık degerlerı ?
Tamam çok özür dilerim m200'dan.oyunda alıyorum . Birde dandik yakışmadı gayet işini yapıyor bence üstelik %60'ta çalışıyor fan
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunda
Normal hocam ısılarınız gayet iyioyunda alıyorum . Birde dandik yakışmadı gayet işini yapıyor bence üstelik %60'ta çalışıyor fan
Mesaj otomatik birleştirildi:
oyunda
Fanın rpm'ini düşürmek zorunda kaldım psu'um yüzüne sesten durulmuyor bari cpu ses yapmasın dedimGayet iyi oyun içi bile olarak iyi. %100 yükte o sıcaklıklar çok mümkün değil gibi ama normal.
söyledim affettiTamam çok özür dilerim m200'dan.
Aga birde şey sorcam Psu öyle ses çıkarıyor ki gece pc'yi açamıyorum taa arka odaya kadar ses gidiyor çözümü var mıdır ?85 derecenin altı normaldir.
Hocam bende de ses yapıyorda öyle pek bir ses yok güç altındayken ses çıkarıyor bakıma götürcem bi çözümünü bulamadımAga birde şey sorcam Psu öyle ses çıkarıyor ki gece pc'yi açamıyorum taa arka odaya kadar ses gidiyor çözümü var mıdır ?
Coil whine olabilir. Onun çaresi yok. Ekran kartı az watt kullanırsa yani darboğaz olursa ses azalır.Aga birde şey sorcam Psu öyle ses çıkarıyor ki gece pc'yi açamıyorum taa arka odaya kadar ses gidiyor çözümü var mıdır ?