Daha geçen ay format attım ve avg antivirüse paralı abonelik almıştım virüslü bişe görünce bağlantımı kesiyorVirüs yemiş olabilir misiniz?
Onu nasıl anlayacağım ilk defa taktımbilmiyorum doğru taktığına eminmisin
anlama gibi bir durum yok youtuv-bedan falan bakmalısın yada kitapçığı var işteDaha geçen ay format attım ve avg antivirüse paralı abonelik almıştım virüslü bişe görünce bağlantımı kesiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu nasıl anlayacağım ilk defa taktım
Kitapçığı bulamadım umarım kaybolmamıştır kutuyu açarkenanlama gibi bir durum yok youtuv-bedan falan bakmalısın yada kitapçığı var işte
Baktım %5 kullanımda 59-63 dereceGörev yöneticisinden Cpu'yu kullanan programlara bakabilir misiniz anormal bir şeyler var mı, boşta kullanımı %3-%5 olması lazım.
Sana sebebini söylüyorum ;Kitapçığı bulamadım umarım kaybolmamıştır kutuyu açarken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baktım %5 kullanımda 59-63 derece
Değiştirdim şuan boşta 38-44 arası %100 de 68-70Sana sebebini söylüyorum ;
Kullandığın Termal Macun. Soğutma neyse, iyi kötü stok fandan daha iyidir lakin o termal macunu git bir an önce değiştir. Birazcık sulu ne demek ya ?? Bilgisayarı kapat koş değiştir onu.
Fanı ters takmadın değil mi?Arkadaşlar merhaba yeni soğutucu ve yeni işlemci almıştım işlemciyi 2 gün önce takmıştım fakat 90 derecelere çıkıyordu dün termal macun sürdüm biraz daha, düzelmişti 62-66 derecelerde geziyordu fakat bugün yine 90 derecelere çıkmaya başladı neden olabilir