5600 ısınan bir işlemci üstüne kasanızın hava sirkulasyonu iyi değil ise stock fan ile sonuçlar korkutucu olabilir en kısa zamanda kule tipi bir soğutucuya geçin derim.İyi bir hava soğutmaya ya da sıvı soğutmaya geçecektim ileride ama şu an stok fanda değerler
67-70 arası değişiyor normal mi?
5600 ısınan bir işlemci üstüne kasanızın hava sirkulasyonu iyi değil ise stock fan ile sonuçlar korkutucu olabilir en kısa zamanda kule tipi bir soğutucuya geçin derim.
Uygun soğutucu önerilerinizi alabilirimNormal.
Pek bilmiyorum hocam soğutucu diyince aklıma direk se serisi geliyor detaylı bilmiyorumXt ile Xts arasında çok fiyat farkı var bu kadar çok performans değişir mi 2500 yüksek bi miktar şu an
XTS guncellenmis model. Sanirim az da olsa sogutmasi daha iyi ve daha sessiz calisiyormus. Aralarinda pek fark yoktur. Ayrica 224XTS, AM5 soketlere uyumlu ve TDP'si biraz daha yuksek.Xt ile Xts arasında çok fiyat farkı var bu kadar çok performans değişir mi 2500 yüksek bi miktar şu an
Deepcool ag400 yada ak400 fiyatına göre karar verinUygun soğutucu önerilerinizi alabilirim
Uygun olanını al ikisi de soğuyor güzelceXt ile Xts arasında çok fiyat farkı var bu kadar çok performans değişir mi 2500 yüksek bi miktar şu an
Uygun olanını al ikisi de soğuyor güzelce
Stok soğutucuyla yaz sıcaklarında 2k ultrada 85 dereceye kadar çıkıyordu, şu an 75-80 arası gidip geliyor.
XTS guncellenmis model. Sanirim az da olsa sogutmasi daha iyi ve daha sessiz calisiyormus. Aralarinda pek fark yoktur. Ayrica 224XTS, AM5 soketlere uyumlu ve TDP'si biraz daha yuksek.
Pek bilmiyorum hocam soğutucu diyince aklıma direk se serisi geliyor detaylı bilmiyorum
Hepinize teşekkür ederim <3Deepcool ag400 yada ak400 fiyatına göre karar verin