Yeni ise değişim isteyinPbo açık 4.65ghz 70⁰de çalışıyor CineBench skoru 9500 oluyor max başkalarının testlere bakıyorum 10500 falan yapanlar var neden böyle benimki
anakartta güç tasarrufu ile alakalı bölümler kapalı mı?Pbo açık 4.65ghz 70⁰de çalışıyor CineBench skoru 9500 oluyor max başkalarının testlere bakıyorum 10500 falan yapanlar var neden böyle benimki
O işlemciyi pbo curve optimizer ile 12.000 seviyesinde kullanan isimler mevcut skorunuz düşük bios güncelleyip ayarları defaulta çekip tekrar test edinPbo açık 4.65ghz 70⁰de çalışıyor CineBench skoru 9500 oluyor max başkalarının testlere bakıyorum 10500 falan yapanlar var neden böyle benimki
Dün biosu baya kurcaladım pbo ayarlarını falan şuan 11k 1450 seviyesinde çalışıyor sanırım düzelttimO işlemciyi pbo curve optimizer ile 12.000 seviyesinde kullanan isimler mevcut skorunuz düşük bios güncelleyip ayarları defaulta çekip tekrar test edin
Standarta dönmüş bunun harici overclock yapmak isterseniz daha ileri sonuçlarda elde edilebilir.Dün biosu baya kurcaladım pbo ayarlarını falan şuan 11k 1450 seviyesinde çalışıyor sanırım düzelttim