B450m dragon anakartım var 5600 işlemci rx6650xt ekran kartı var ilerde çok upgrade etmeyi düşünmüyorum b450m dragon bana yeterlimi yoksa değiştiriyimmi
hocam değiştirmenize gerek yok b450m drogon yeterliB450m dragon anakartım var 5600 işlemci rx6650xt ekran kartı var ilerde çok upgrade etmeyi düşünmüyorum b450m dragon bana yeterlimi yoksa değiştiriyimmi
değişime gerek yok hocamB450m dragon anakartım var 5600 işlemci rx6650xt ekran kartı var ilerde çok upgrade etmeyi düşünmüyorum b450m dragon bana yeterlimi yoksa değiştiriyimmi
Pcie 4.0 desteği yok diye biliyorumdeğişime gerek yok hocam
evet tek sıkıntısı üretim yılının eski olması olurPcie 4.0 desteği yok diye biliyorum
Sorun cıkartmaz değilmi hava soğutucu takacağım bide kule tipievet tek sıkıntısı üretim yılının eski olması olur
çıkarmaz hocamB
Sorun cıkartmaz değilmi hava soğutucu takacağım bide kule tipi
Pcie 4.0 desteği yok diye biliyorum ilerde sorum çıkartmaz değilmi ?değişime gerek yok hocam
4.0 destekli bir parça alırsan çalışır ama 3.0 performansı alırsın. Çok beğenmezsen anakartı değişirsin ama değişmek zorunda değilsin.Pcie 4.0 desteği yok diye biliyorum ilerde sorum çıkartmaz değilmi ?
4.0 destekli bir parça alırsan çalışır ama 3.0 performansı alırsın. Çok beğenmezsen anakartı değişirsin ama değişmek zorunda değilsin.
Bütçe varsa 4.0 destekli anakarta geç. B550m plus ile kullanıyorum tam performansıyla.
Reis instagram hesabın varsa sana bi sistemleri atayım bir karar versek çünkü ilk defa alacağım bilgisayar ve adam akıllı birsey almak iştirakm4.0 destekli bir parça alırsan çalışır ama 3.0 performansı alırsın. Çok beğenmezsen anakartı değişirsin ama değişmek zorunda değilsin.
hocam ben pişman olurum ilerde derseniz 4.0 destekli sisteme bakabilirsiniz. Ama ben daha yeni 3.0 anakart aldım 4.0 alsammı acaba diye çok düşündüm şuan 4.0 aramıyorum. İhtiyaç duymuyorum yani siz bilirsiniz amaYa aslında iki sistem arasında kaldım i512400f ve rx6650xt var bide 5600 rx6650xt li var ama 5600 lı sistemin pci4.0 desteği yok ondan biraz kafamı kurcalıyo
tamamdır hocam aldıktan sonra pişman olma istediklerini sor banaYa aslında iki sistem arasında kaldım i512400f ve rx6650xt var bide 5600 rx6650xt li var ama 5600 lı sistemin pci4.0 desteği yok ondan biraz kafamı kurcalıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis instagram hesabın varsa sana bi sistemleri atayım bir karar versek çünkü ilk defa alacağım bilgisayar ve adam akıllı birsey almak iştirakm