Bütçeniz nedirryzen 5 5600 için anakart önerir misiniz?
bütçe nedir hocamryzen 5 5600 için anakart önerir misiniz?
Gigabyte A520M S2H AMD A520 Soket AM4 DDR4 5100(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart BU ANAKARTI DÜŞÜNÜYORUM UYARMI
Attığın anakartta 1 tane m2 yuvası ve o da gen3 ve bu anakartı dediğim gibi güncellemen gerekicekGigabyte A520M S2H AMD A520 Soket AM4 DDR4 5100(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart BU ANAKARTI DÜŞÜNÜYORUM UYARMI
Attığın anakartta 1 tane m2 yuvası var gen 3 oda eğer arkadaş kabul ederse bunun fiyatı iyi mi bilmiyorum tercih edebilir ama bios güncellemeden görüntü alamayacakAnasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
bunu al
Hocam bütçeyi arttırabilirseniz Kesinlikle B550 tavsiye ederim güncellik ve ileriye dönüklük açısından.Gigabyte A520M S2H AMD A520 Soket AM4 DDR4 5100(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart BU ANAKARTI DÜŞÜNÜYORUM UYARMI
neden alamasın 5000 serisi hazır olarak geliyorAttığın anakartta 1 tane m2 yuvası ve o da gen3 ve bu anakartı dediğim gibi güncellemen gerekicek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığın anakartta 1 tane m2 yuvası var gen 3 oda eğer arkadaş kabul ederse bunun fiyatı iyi mi bilmiyorum tercih edebilir ama bios güncellemeden görüntü alamayacak
gigabyte anakart çok önermem hocam ve a serisi almanızıda önermem b450 alın onun yerineGigabyte A520M S2H AMD A520 Soket AM4 DDR4 5100(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart BU ANAKARTI DÜŞÜNÜYORUM UYARMI
Bios güncel değilse alamayacak eski bir biosla 5600 işlemcisi görüntü alamıyor alamaz da bizzat yaşadım deneyimledim araştırıp öğrenebilirsin.altını çizeyim eğer güncel değilse .neden alamasın 5000 serisi hazır olarak geliyor