https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14919 bende bunu düşünüyodum amaÇok bilgim yok ama kaliteli diye biliyorum. Alttaki sıcaklık değerleri doğru ise noctua ile sıcaklıkar aynı hemen hemen. 150TL fark ile beyaz seçeneği de mevcut.
Arctic Freezer 34 eSports DUO - Intel / AMD Uyumlu, 2 Adet BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00060A) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu 2x Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports DUO kule tipi işlemci...www.teknobiyotik.com
2000 3000 arasıbütçe nedir hocam?
Çok fark yaratmaz ama bence tipi güzel değil ve pahalı sırf notcua diye alınmaz bence. Diğer arkadaşların attıklarını da değerlendirebilirsinhttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14919 bende bunu düşünüyodum ama
bu da çok iri duruyo kasama sıgmaz diye terettüt ettimÇok bilgim yok ama kaliteli diye biliyorum. Alttaki sıcaklık değerleri doğru ise noctua ile sıcaklıkar aynı hemen hemen. 150TL fark ile beyaz seçeneği de mevcut.
Arctic Freezer 34 eSports DUO - Intel / AMD Uyumlu, 2 Adet BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00060A) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu 2x Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports DUO kule tipi işlemci...www.teknobiyotik.com
Böyle bir fan alabilirsin.Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
phantom spirit alınabilir üstteki hocamın attığı gibi ben 7500f'te kullanıyorum yükte 60-65 i çok geçmiyor 5600 ü buz gibi yapar
Birinde 6 boru birinde 7 boru varmış fark olarak.Peerless Assassin bunla arasında bi fark varmı