İşlemci stok fan ile boşta 70derecede seyrediyor
İşlemci stok fan ile boşta 70derecede seyrediyor
Kaliteli bir markamıdır acaba ?ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 240MM Sıvı İşlemci Soğutucuwww.gelbura.com
Kalitelidir.Sıvı soğutma şart değilse bu soğutucuda yeter 5600'e.Kaliteli bir markamıdır acaba ?
Hocam bu paraya ak620 al çoğu sivi sogutmalardan daha iyi performansı..Kaliteli bir markamıdır acaba ?
Mpntajı nasıl oluyor bunun peki ve enerji çıkışları nasılCorsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynı işlemci bende var OC yaptım. 4675 mhz 1.280 V ile full yük 57 derece görüyor bu soğutucuyla baya başarılı
Aynen bu da yeterli o işlemciyeKalitelidir.Sıvı soğutma şart değilse bu soğutucuda yeter 5600'e.
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Sivi soğutma alma hocamMpntajı nasıl oluyor bunun peki ve enerji çıkışları nasıl
en başta şunu söyleyeyim anakartında 5v argb girişi olması lazım yoksa ışıklarını kullanamazsın bağlantısı ise normal cpu fan yerine oluyor içinden kablo birleştirici ve diğer aparatları çıkıyor başka bir şey almana gerek yokMpntajı nasıl oluyor bunun peki ve enerji çıkışları nasıl
Bu fiyata sıvı soğutma al dediler ondan açtım konuyuAynen bu da yeterli o işlemciye
Ama illa alacaksan bu kesinlikle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sivi soğutma alma hocam
B550f rog strixen başta şunu söyleyeyim anakartında 5v argb girişi olması lazım yoksa ışıklarını kullanamazsın bağlantısı ise normal cpu fan yerine oluyor içinden kablo birleştirici ve diğer aparatları çıkıyor başka bir şey almana gerek yok
Anakart modelini yazarsan olur olmaz söylerim
Çıkış var diye biliyorum rgbBu fiyata sıvı soğutma al dediler ondan açtım konuyu
B550f rog strix
Yok hocam sivi soğutmaya hiç gerek yok bu işlemci için. Muhtemelen kaliteli macunla soğutma almana bile gerek kalmaz. Alacaksan ucuz id cooling 214 alabilirsin pahalı olarakta ak620 alabilirsin.Bu fiyata sıvı soğutma al dediler ondan açtım konuyu
B550f rog strix
İleride update edebilirim işlemciyi o sebeple - macun mx4 kullanıyorumYok hocam sivi soğutmaya hiç gerek yok bu işlemci için. Muhtemelen kaliteli macunla soğutma almana bile gerek kalmaz. Alacaksan ucuz id cooling 214 alabilirsin pahalı olarakta ak620 alabilirsin.