ID-Cooling SE-214-XT'yi tavsiye ederim hocam. Bende Ryzen 5 5600 işlemcimle kullanıyorum. Yükte sıcaklıklar 71 dereceyi geçmemişti sanırım.R5 5600 işlemcim ve Corsair icue 4000x kasam var
İşlemci için yeterli uygun fiyatlı soğutucu önerir misiniz kasaya uyacak
ID Cooling 214XT ve mx4 macun düşünüyorum nasıldır
Çay mı kaynatıyorsun o derecede? Hava soğutma işi hikaye.ID-Cooling SE-214-XT'yi tavsiye ederim hocam. Bende Ryzen 5 5600 işlemcimle kullanıyorum. Yükte sıcaklıklar 71 dereceyi geçmemişti sanırım.
Stok sogutucu 80 görüyorduGeçenlerde abdullah abi snowman t 6 paylaşmıştı çift fanlı ondan aldım ben yanına da mx 4 yükte 60 dereceyi geçmiyor işlemci
Hocam senin işlemcin kaç w çekiyor ?ID-Cooling SE-214-XT'yi tavsiye ederim hocam. Bende Ryzen 5 5600 işlemcimle kullanıyorum. Yükte sıcaklıklar 71 dereceyi geçmemişti sanırım.
Testlerde 75W civarı çekmişti diye hatırlıyorum.Hocam senin işlemcin kaç w çekiyor ?
Valla hocam o işlemci ile o soğutucu için yüksek ısı değerleri değilmi ? Macununuz nedir ?Testlerde 75W civarı çekmişti diye hatırlıyorum.
Soğutucunun macununu sürdüm hocam. Bu AIDA64'ten yaptığım test en fazla 63 derece 75W görmüştü. Rocket Leauge de 71 dereceleri görmüştüm ama ne kadar çektiğine bakmadım.Valla hocam o işlemci ile o soğutucu için yüksek ısı değerleri değilmi ? Macununuz nedir ?
Hocam bi mx6 alsanız iyi olur 90w tüketime snowman x4 78c tutyordu 7600 ü bi macun alın dahada aşağı iner o değer. macunum MX 4Soğutucunun macununu sürdüm hocam. Bu AIDA64'ten yaptığım test en fazla 63 derece 75W görmüştü. Rocket Leauge de 71 dereceleri görmüştüm ama ne kadar çektiğine bakmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gamepower'ın soğutucusuyla 94 dereceleri görmüştüm Rocket Leauge de.
Hocam bi mx6 alsanız iyi olur 90w tüketime snowman x4 78c tutyordu 7600 ü bi macun alın dahada aşağı iner o değer. macunum MX 4