DeeperWeys
80+ Silver
Dahası
cooler master ml120l kullanıyorum ve çok ısınıyor bütçem max 2500tl ne önerebilirsiniz
T6 ultracooler master ml120l kullanıyorum ve çok ısınıyor bütçem max 2500tl ne önerebilirsiniz
T6 ultra
cooler master ml120lden daha iyi performans verirmiAG400
DeepCool GAMMAXX AG400 120mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool GAMMAXX AG400 120mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
çoğu 120mm sıvı soğutucudan bir tık daha iyi performans verir. unutmayın özellikle ağır yükteki işlerde firmaların %80e yakını kaliteli kuletipi soğutucu kullanılıyor. bakın sıvı soğutma demiyorum. çoğu dev firmalar renderdır edittir tasarımdır zarttır zurttur gibi işler ileri düzey kuletipi hava soğutma kullanır. o yüzden sıvı soğutmayı çok büyütüp kuletipi hava soğutmaları küçültmeyin gözünüzde.cooler master ml120lden daha iyi performans verirmi
Evet.cooler master ml120lden daha iyi performans verirmi
bunuda düşünebilirim hoşuma gitti gibiDeepcool ls520 se aldım 5600 e hem görüntü hem ısı 10 numara oldu , bu kadarına gerek varmıydı tabii ki de yoktu ama ilerleyen yıllarda işlemci değiştirirsek kafam rahat olur diye 2400 dü fiyatı tebilon da 2700 olmuş
Alıntıyı görüntüle