evet stok soğutucu yeterli olmuyorArkadaşlar sa ben bu işlemciyi almayı düşünüyorum bu işlemci kendi stok fanıyla kullansam ısınırmı illa soğutucu almam gerekiyor mu
Ne öneriyorsunuzevet stok soğutucu yeterli olmuyor
ben stokla kullanılıyorum ve bir sorun yaşamadım ufak bir undervoltaj ile çok güzel değerler alabilirsiniz fps farkı nerdeyse hiç olmadan fakat bütçe elveriyorsa tabii ki bir kule tipi ilk tercihiniz olmalıArkadaşlar sa ben bu işlemciyi almayı düşünüyorum bu işlemci kendi stok fanıyla kullansam ısınırmı illa soğutucu almam gerekiyor mu
kule tipi sorunu çözer ben sıvı soğutma ile kullanıyorum sıvı soğutma fazla kaçıyorNe öneriyorsunuz
Kule tipi herhangibi model olsa sorun olurmuben stokla kullanılıyorum ve bir sorun yaşamadım ufak bir undervoltaj ile çok güzel değerler alabilirsiniz fps farkı nerdeyse hiç olmadan fakat bütçe elveriyorsa tabii ki bir kule tipi ilk tercihiniz olmalı
Hocam benim sistemimde 550 w psu var yetermikule tipi sorunu çözer ben sıvı soğutma ile kullanıyorum sıvı soğutma fazla kaçıyor
sistem ne tam olarakKule tipi herhangibi model olsa sorun olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benim sistemimde 550 w psu var yetermi
Gtx1660 ti ryzen5 5600 8x2 ram yapmayı düşünüyorum şuan i310100f var bide 6 fanlı kasa alıcam psum xpg pylon 550wsistem ne tam olarak
yeterGtx1660 ti ryzen5 5600 8x2 ram yapmayı düşünüyorum şuan i310100f var bide 6 fanlı kasa alıcam psum xpg pylon 550w
Peki hocam önerdiğin varmı soğutucuyeter