Ustam az önce 4.8ghz çıkardım ısınma yok bende galiba en iyi sample geldi bana, custom loop 5ghz görür diye düşünüyorum soğutucu yetmiyor olabilir.Ryzen 5 5600 CSGO da 90 derecelerde geziyor. Ryzen 5 3600 de yaptığım gibi Undervolt yapamadım. İslemci çok daha ısındı ve sistem kendini kapattı bende stock ayarlara aldım. Simdi arkadaslar nasil 4.4ghz sabit undervolt yapabilirim
Aida 64 testi yaptın mı çökme varmı
hemen deneyeyim kaç dakika test edeyim?Aida 64 testi yaptın mı çökme varmı
5 dakika test yaptım çökmedi vrm den 141w geçmişAida 64 testi yaptın mı çökme varmı
10 dk yapsaydınhemen deneyeyim kaç dakika test edeyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 dakika test yaptım çökmedi vrm den 141w geçmiş
fark etmez sıcaklık sürekli bu seviye de i5-12500 yetiştim bildiğin10 dk yapsaydın
Oyunlarda fark yapar mı? Yoksa render da mı fark çıkar10 dk yapsaydın
valorant girsem rahat 50FPS arttığını düşünüyorum.Oyunlarda fark yapar mı? Yoksa render da mı fark çıkar
hemen deneyeyim kaç dakika test edeyim?
5 dakika test yaptım çökmedi vrm den 141w geçmiş
onda da test edeyim.Bide prime 95 e sokun ama muhtemelen crash yersiniz.Onda da yemiyorsanız stabildir.
Birde Oyun performansında da çok fark olmuyor ya.Renderla uğraşmıyorsanız ve güçlü bi ekran kartı kullanmıyorsanız işlemciyi zorlamaya gerek yok bence ama karar sizin yinede.
Ben az watt çok performans taraftarıyım
98 dereceyi gördü direk kapattımBide prime 95 e sokun ama muhtemelen crash yersiniz.Onda da yemiyorsanız stabildir.
Birde Oyun performansında da çok fark olmuyor ya.Renderla uğraşmıyorsanız ve güçlü bi ekran kartı kullanmıyorsanız işlemciyi zorlamaya gerek yok bence ama karar sizin yinede.
Ben az watt çok performans taraftarıyım
Evet o test baya zorluyor, aida da 140 watt gorduyse prime95 te 160-170 watt güç tüketimi olmuşturonda da test edeyim.
98 dereceyi gördü direk kapattım