kasa mesh mi? meshse montaj hatası yapmışsındır aynı işlemciyle 80 üstünü görmedim87 DERECE GÖRDÜM STOK FAN NE ÖNERİRSİNİZ ACİL DAHA 4GÜN OLDU YANACAK YARDIMCI OLUN..
87 DERECE GÖRDÜM STOK FAN NE ÖNERİRSİNİZ ACİL DAHA 4GÜN OLDU YANACAK YARDIMCI OLUN..
bütçe?HERHALDE ODAMDANDA KAYNAKLI KAPIYI AÇTIM 65-70 CİVARINA DÜŞTÜ KULE TİPİ OLARAK NE FAN ÖNERİRSİNİZ
Kanka normal cidden uv yap87 DERECE GÖRDÜM STOK FAN NE ÖNERİRSİNİZ ACİL DAHA 4GÜN OLDU YANACAK YARDIMCI OLUN..
kesinlikle önermiyorum kaliteli kule tipi veya sıvı soğutma alınız.200 liraya kule tipi soğutucu alabilirsiniz.
Bendede oyleydi rdr2 gibi bi oyunda 90 da çalısıyordu uv yaptım şuan Max 70Kanka normal cidden uv yap
dostum o işlemciye sıvı soğutma şart.HERHALDE ODAMDANDA KAYNAKLI KAPIYI AÇTIM 65-70 CİVARINA DÜŞTÜ KULE TİPİ OLARAK NE FAN ÖNERİRSİNİZ
Hatta rdr2 de 50 55 arası şuanBendede oyleydi rdr2 gibi bi oyunda 90 da çalısıyordu uv yaptım şuan Max 70
Anakartın msi ise yardımcı olabilirim uv için87 DERECE GÖRDÜM STOK FAN NE ÖNERİRSİNİZ ACİL DAHA 4GÜN OLDU YANACAK YARDIMCI OLUN..