500 1000 TL arası ne alabilirim peki hocam
Rampage iced çinden alınıp marka basılarak ülkemize sokulan bir modeldir güzel soğutur sesli çalışır aynı model dark x128 dir tekrarlıyorum güzel soğutur fakat sesli çalışır o bütçeye ak400 güzel gider daha sessiz ve malzeme kalitesi daha iyi olan bir soğutucudur.SoğutucuRAMPAGE ICED120-RGB 2x120mm RGB FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE ICED120-RGB 2x120mm RGB FANLI İŞLEMCİ SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ve macun
500 1000 TL arası ne alabilirim peki hocam
İkisini kullanıyorum ses filan yok hocam kim diyosa montajda yada urunde sorun vardir. Kullanici onerisi bu. Yani araştırma önerisi değil. Sizin önerdiğiniz hakkinda bilgim yok kendi kullanimim bu ürünlerde fan devri 700-900 arası stokta 32 35 derece yükte 50 55. Gerisi teferruatRampage iced çinden alınıp marka basılarak ülkemize sokulan bir modeldir güzel soğutur sesli çalışır aynı model dark x128 dir tekrarlıyorum güzel soğutur fakat sesli çalışır o bütçeye ak400 güzel gider daha sessiz ve malzeme kalitesi daha iyi olan bir soğutucudur.
Ayrica cinden geliyo denmesi de bi tuhaf geliyor bana. Dunyada Çinde üretilmeyip de dunayaya sunulan ne kaldı?İkisini kullanıyorum ses filan yok hocam kim diyosa montajda yada urunde sorun vardir. Kullanici onerisi bu. Yani araştırma önerisi değil. Sizin önerdiğiniz hakkinda bilgim yok kendi kullanimim bu ürünlerde fan devri 700-900 arası stokta 32 35 derece yükte 50 55. Gerisi teferruat
Evet kullanma fırsatım oldu seninde dediğin gibi güzel soğutuyor bana sesli geldi kişiye göre değişir tabi sen rahatsız olmayabilirsin ben rahatsız olabilirimİkisini kullanıyorum ses filan yok hocam kim diyosa montajda yada urunde sorun vardir. Kullanici onerisi bu. Yani araştırma önerisi değil. Sizin önerdiğiniz hakkinda bilgim yok kendi kullanimim bu ürünlerde fan devri 700-900 arası stokta 32 35 derece yükte 50 55. Gerisi teferruat
Undervoltage yaptım hocam 5 derece felan fark ettirebildim sadeceya soğutucu al ya da under voltage yap hocam öbür türlü işlemci ısınıyor
Hocam soğutucudan önce kaç görüyordunuz.Bende de aynı işlemci var, MX-4 kullanıyorum. Soğutucunun altında hazır sürülü gelen termal macunu kullandıysanız ısı değerleri normal. Ben %100 yükte 82 gördüm. Oyunlarda 70 civarı.
Hiç stok macunu kullanmadım.Undervoltage yaptım hocam 5 derece felan fark ettirebildim sadece
Hocam soğutucudan önce kaç görüyordunuz.