Arkadaşlar önceden 3060 ekran kartı ile kullanıyordum işlemciyi şimdi 2080super e geçtim sıvı soğutmalı ekran kartı gta 5 oynarken 80-85 dereceye kadar çıkıyor işlemci stok fan ile bazen boştayken oyun oynamazkende yapıyor sizce sebebi nedir
Kendisi ısınan bir işlemci 80-85 dereceler stock fan ile normal kule tipi bir soğutucu alarak değerleri 60 dereceye çekebilirsinArkadaşlar önceden 3060 ekran kartı ile kullanıyordum işlemciyi şimdi 2080super e geçtim sıvı soğutmalı ekran kartı gta 5 oynarken 80-85 dereceye kadar çıkıyor işlemci stok fan ile bazen boştayken oyun oynamazkende yapıyor sizce sebebi nedir
O işlemciye stok fan yetmiyor küle tipi al uygun fiyatlı.Arkadaşlar önceden 3060 ekran kartı ile kullanıyordum işlemciyi şimdi 2080super e geçtim sıvı soğutmalı ekran kartı gta 5 oynarken 80-85 dereceye kadar çıkıyor işlemci stok fan ile bazen boştayken oyun oynamazkende yapıyor sizce sebebi nedir
Arkadaşlar önceden 3060 ekran kartı ile kullanıyordum işlemciyi şimdi 2080super e geçtim sıvı soğutmalı ekran kartı gta 5 oynarken 80-85 dereceye kadar çıkıyor işlemci stok fan ile bazen boştayken oyun oynamazkende yapıyor sizce sebebi nedir