Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 işlemci boşta 80 derecede çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
BIOS ayarları sıfırladım fanda herhangi bir sorun gözükmüyor ama boşta 80 derecede.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Görev yöneticisi işlemler bölümünün ekran görüntüsünü at boşta mı emin olunsun. Eğer gerçekten boştaysa soğutucuyu sök yeniden tak doğruluğunu kontrol edip. Hatta bütçen varsa 1000 Tl kaliteli bir soğutucu al. Yoksa macun al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Görev yöneticisi işlemler bölümünün ekran görüntüsünü at boşta mı emin olunsun. Eğer gerçekten boştaysa soğutucuyu sök yeniden tak doğruluğunu kontrol edip. Hatta bütçen varsa 1000 TL kaliteli bir soğutucu al. Yoksa macun al.
Ek Açıklama 2023-07-06 214345.png

Şuan elimde termal macun yok söküp taksam sıkıntı olur mu yenilemem gerekir mi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
CPU yazan yere tıkla kullanıma göre sıralasın. Bak işlemci boşta değil bir şeyler çalıştırıyor %33.

Söküp takarken yenilemen gerekir macun. Kullanamazsın aynı macunu tekrar.

1688669095161.png

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yeniden başlat windows bir şeyler yapıyor arkada ama arka planda bir işler yapsa bile 80 derece çıkmaması lazım tabii. Dediğim gibi yeni bir soğutucu almaya çalış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeniden başlat windows bir şeyler yapıyor arkada ama arka planda bir işler yapsa bile 80 derece çıkmaması lazım tabii. Dediğim gibi yeni bir soğutucu almaya çalış.
Valla son anda aklıma geldi deniyeyim dedim 1 hafta önce sistem yapılandırması+önyükleme+gelişmiş seçeneklerden işlemci sayısını elle 12 yapmıştım onu sıfırladım düzeldi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Valla son anda aklıma geldi deniyeyim dedim 1 hafta önce sistem yapılandırması+önyükleme+gelişmiş seçeneklerden işlemci sayısını elle 12 yapmıştım onu sıfırladım düzeldi
Yapma öyle şeyler. O ayarın performansa etkisi yok tam aksine bir sürü soruna yol açar.

Top Bottom