hocam ben stok fanla valoda 70 geçtiğini görmedim oyun içi ayarlarlabaşlıkta belirttiğim gibi soğutucu arıyorum stok fan ile 80 85 dereceleri çok rahat görüyorum 90 bazen zorluyor ,yayın da açıyorum bütçe olarak bin TL lik bir bütçem var önerilerinizi bekliyorum
Fps sabit mi hocam . Ben csgo da 200 sabitlememe ragmen ısındıgını hissediyorum . Fps sabitlemeyi kapatınca fanlardan farklı sesler gelmeye başlıyor . Ve kasanın sıcaklığı inanılmaz derecede artıyor ( Stok Fan Kullanıyorum )hocam ben stok fanla valoda 70 geçtiğini görmedim oyun içi ayarlarla
bilemiyorum neyle alakalı valo işlemciye yük bindiriyor ama bahsettiğim fivem + yayın olunca işlemci coşuyorhocam ben stok fanla valoda 70 geçtiğini görmedim oyun içi ayarlarla
fpsyi monitörün hz değerine sabitleyince 20 derece düştü valla , öbür türlü 800 fps görüyodum ama 144 fps ile nerdeyse aynı performansı veriyodu yani fark yokFps sabit mi hocam . Ben csgo da 200 sabitlememe ragmen ısındıgını hissediyorum . Fps sabitlemeyi kapatınca fanlardan farklı sesler gelmeye başlıyor . Ve kasanın sıcaklığı inanılmaz derecede artıyor ( Stok Fan Kullanıyorum )
https://www.gelbura.com/urun/id-coo...0mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lightingbaşlıkta belirttiğim gibi soğutucu arıyorum stok fan ile 80 85 dereceleri çok rahat görüyorum 90 bazen zorluyor ,yayın da açıyorum bütçe olarak bin TL lik bir bütçem var önerilerinizi bekliyorum