unbound oynarken 87 gördü korktum stock çok yetersiz kalıyorBendede 5600 var gerçekten çok ısınıyor
performansta sorun olmuyo ancak dediğim gibi sıcaklık değerleri fazlaKorkuttunuz şimdi ben de aldım kargo da adana sıcağında çalışacak bir de. Diğer bilgisayar da cooler Master spectrom var kule tipi olmadı onu takarım.
boşta 55 derece adana sıcağında oyunlarda 81 82yi görüyor stok fanlaKorkuttunuz şimdi ben de aldım kargo da adana sıcağında çalışacak bir de. Diğer bilgisayar da cooler Master spectrom var kule tipi olmadı onu takarım.
hocam bende de stock fan var mesh kasa boşta 55 olmuyor hep %100 çalışıyorboşta 55 derece adana sıcağında oyunlarda 81 82yi görüyor stok fanla
700tl falan snowman markasının varmış bi tane yorumlarda güzel 5600 kullanan birisi yorumda atmış boşta 36 falan diye ama ne kadar doğru bilemiyorumKule tipi yeterli olur. Bütçeniz nedir?
700tl falan snowman markasının varmış bi tane yorumlarda güzel 5600 kullanan birisi yorumda atmış boşta 36 falan diye ama ne kadar doğru bilemiyorum
Bununla ilgili YouTube da videolar var az önce baktım. 3.6 olması gereken devamlı 4.3 GHz de çalıştığı için oluyormuş sanırım. Performans düşecek ama sıcaklık değişiyor söylediklerine göre700tl falan snowman markasının varmış bi tane yorumlarda güzel 5600 kullanan birisi yorumda atmış boşta 36 falan diye ama ne kadar doğru bilemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde üstte attığım fotoda olduğu gibi sürekli %100 çalışıyor her şeyi kapatsam bile böyle çalışıyor sistem sürekli birşeyler çalıştırıyor galiba nasıl çözebilirim
Bunu alabilirsiniz700tl falan snowman markasının varmış bi tane yorumlarda güzel 5600 kullanan birisi yorumda atmış boşta 36 falan diye ama ne kadar doğru bilemiyorum
birde üstte attığım fotoda olduğu gibi sürekli %100 çalışıyor her şeyi kapatsam bile böyle çalışıyor sistem sürekli birşeyler çalıştırıyor galiba nasıl çözebilirim
hocam hiçbirşey açık değil ki neden tam performans çalışıyorBununla ilgili YouTube da videolar var az önce baktım. 3.6 olması gereken devamlı 4.3 GHz de çalıştığı için oluyormuş sanırım. Performans düşecek ama sıcaklık değişiyor söylediklerine göre