Neler Yeni

Ryzen 5 5600 işlemcime Overclock yapmak istiyorum.

Conzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Ali Koçyiğit
Nasıl yapacağım hakkında çok bir bilgim yok.H100İ Elie Capellix sıvı soğutmam, 6700 XT ekran kartım, 3600 mhz cl18 16x2 32gb gsill ram ve b500a csm anakartrım var. Geekbenchten işlemcini performansına bakmam lazım mı yine nasıl yapılacağı hakkında bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ölücüadam42
Cinebench r23 yeterli
Önce Pbo limitlerini fullemeyi dene eğer fullerse bir sonraki adım kendin voltaj ve frekans gir 1.3v 4.7/4.8ghz ortalama işlemci yapar voltajı 1.35ten fazla verme çoğu zaman değmiyor

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Sefer
Cinebench r23 yeterli
Önce Pbo limitlerini fullemeyi dene eğer fullerse bir sonraki adım kendin voltaj ve frekans gir 1.3v 4.7/4.8ghz ortalama işlemci yapar voltajı 1.35ten fazla verme çoğu zaman değmiyor
Kardeşim sen nereden öğrendin peki bu overcolck işlerini biraz bilgi verebilir misin? Benim gibi öğrenmek isteyenlere de faydan dokunur hem. Mesela bu işi iyi anlatan bir yt videosu veya bilgi veren bir site var mı? Varsa paylaşır mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ölücüadam42
Kardeşim sen nereden öğrendin peki bu overcolck işlerini biraz bilgi verebilir misin? Benim gibi öğrenmek isteyenlere de faydan dokunur hem. Mesela bu işi iyi anlatan bir yt videosu veya bilgi veren bir site var mı? Varsa paylaşır mısın?
Kral 2 tane ayarı değiştiriyorsun çok derin bir mevzu değil aslında pbo nasıl çalışıyor onu öğrenmek istiyorsan

Top Bottom