Alcagım sistemin linkini atıyorjm hani nasıl ısınırmı bi bakarsan sevinirimAlmalısın bütçe ne kadar soğutucu önerelim
5600 koydum ben işlemci yerineAlmalısın bütçe ne kadar soğutucu önerelim
Odamın hemen tanında balkon var ve cok hava alıyoe genelde zaten akşamları giricem temperli camı açarım ve balkona dönük olucak masa yani soguması iyi olur diye düşünüyorumkasa akışın iyiyse undervoltla biraz idare edebilirsiniz tabii alsan daha iyi olur
Alcagım sistemin linkini atıyorjm hani nasıl ısınırmı bi bakarsan sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sinerji Starlight Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS GeForce TUF Gaming OC 24GB RTX4090 Oyun Bilgisyarı
Sinerji Starlight Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD ASUS GeForce TUF Gaming OC 24GB RTX4090 Oyun Bilgisyarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
5600 koydum ben işlemci yerine
Ya aslında
Odamın hemen tanında balkon var ve cok hava alıyoe genelde zaten akşamları giricem temperli camı açarım ve balkona dönük olucak masa yani soguması iyi olur diye düşünüyorum
Kasa ve oda hava akışı ne kadar iyi olursa olsun 5600 ü kurtarmıyor inanılmaz ısınıyor her türlü kule tipi almanı öneririmHAQQUS-GEN XV / RYZEN 5 5500 / RX 6650 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3200MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
haqqusgg koduyla 13k bunu al
alabilin gardeşSelamın aleyküm öncelikle 5600 işlemci almak istiyorum oynadığım oyunlar Lol valo csgo gta gibi oyunlar oynuyorum çok ısınırmı soğutucu almalımıyım
PHAQQUS-GEN XV / RYZEN 5 5500 / RX 6650 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3200MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Kasa ve oda hava akışı ne kadar iyi olursa olsun 5600 ü kurtarmıyor inanılmaz ısınıyor her türlü kule tipi almanı öneririm
i5 12400f mi alayım 5600 yerine mantıklı olurmuHAQQUS-GEN XV / RYZEN 5 5500 / RX 6650 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3200MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
Kasa ve oda hava akışı ne kadar iyi olursa olsun 5600 ü kurtarmıyor inanılmaz ısınıyor her türlü kule tipi almanı öneririm
dostum bende suan kule tıpı yok buyuk almısım anakartıma gore stock taktım 70 derecelerde calısıyor ıdare der bence bir süre birde havalar çok sıcak olmasına rağmenSelamın aleyküm öncelikle 5600 işlemci almak istiyorum oynadığım oyunlar Lol valo csgo gta gibi oyunlar oynuyorum çok ısınırmı soğutucu almalımıyım
O da yaklaşık aynı ısınıyor çok farkı olmazP
i5 12400f mi alayım 5600 yerine mantıklı olurmu
Yükte mi 70 derecedostum bende suan kule tıpı yok buyuk almısım anakartıma gore stock taktım 70 derecelerde calısıyor ıdare der bence bir süre birde havalar çok sıcak olmasına rağmen
R5 5600X kullanıyorum stok soğutucu ile. CS:GO da vs bi saıkıntı çıkmıyor 900fps felan alıyom. Ama ağır oyunlarda ghz 3,89 a kadar düşüyor. Normalde 4.60 gibi.
evet. almalısın...Selamın aleyküm öncelikle 5600 işlemci almak istiyorum oynadığım oyunlar Lol valo csgo gta gibi oyunlar oynuyorum çok ısınırmı soğutucu almalımıyım