Ryzen 5 5600 + RX5700XT'li sistem oyun oynarken kapanıyor

hamzooo

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese iyi forumlar RX5700 ekran kartlı ve R5 5600 işlemcili bilgisayarım oyun oynarken bir anda kapanıyor önceden fc 25 3-4 saat oynarken şimdi ilk maçımın sonunu göremeden atıyor bu sorun assassin's creed valhalla'da da oluyor ve bazen cs gibi bazı oyunlarda alt tab atınca yeşil ekran veriyor sorun ne olabilir

rx 6800xt kullanıyorum bazen masaüstünde bile kapanıyordu güç kesiyordu direkt özellikle oyunlarda, her şeyi değiştirdim işlemciden ana kartına SSD vesaire düzelmedi PSU değiştirdim ve şu anlık bi problem yok çözüldü sanırım.

rx 6800xt kullanıyorum bazen masaüstünde bile kapanıyordu güç kesiyordu direkt özellikle oyunlarda, her şeyi değiştirdim işlemciden ana kartına SSD vesaire düzelmedi PSU değiştirdim ve şu anlık bi problem yok çözüldü sanırım.
hocam bende dediğin gibi işlemci değiştim önceki işlemcim 2600x ti ve sorun devam etti eğer dediğin gibi ise yeni psu almak şart o zaman pedki şuanki psu 650 watt daha yüksek mi almalıyım yoksa anı watt daha kaliteli psu mu almalıyım

hocam bende dediğin gibi işlemci değiştim önceki işlemcim 2600x ti ve sorun devam etti eğer dediğin gibi ise yeni psu almak şart o zaman pedki şuanki psu 650 watt daha yüksek mi almalıyım yoksa anı watt daha kaliteli psu mu almalıyım
benim kanaatime göre kaç watt olduğu tabii ki önemli fakat konu yetmemek değil güç stabilizasyonunu yapamıyor diye düşünüyorum bence ilk PSU değiştirsen senin için daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,813
Üyeler
185,959
Son üye
ygzsahin
Geri