Neler Yeni

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 stok fan yeterli mi?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
performans kaybı ne kadar olur tahminen fps olarak?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarı henüz almadım. alacağım zaman sana nasıl ulaşabilirim?
Forumdan ulasırız sorun yok bilen arkadaşlar da yardımcı olur zaten ayrıca ne kadar olur bilemiyorum ama çok düşeceğini sanmıyorum. Ayrıca 5600 alın kesinlikle l3 onbellıgı sayesınde valo tarzı oyunlsrda cok daha yuksek FPS degerlerine ulasırsınıx ayrıca arkadasın dedıgı gıbı UV dd yapabilrisiniz fakat benim o konu hakkında bilgim yok daha once UV yapmadım

roat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
rohat
Forumdan ulasırız sorun yok bilen arkadaşlar da yardımcı olur zaten ayrıca ne kadar olur bilemiyorum ama çok düşeceğini sanmıyorum. Ayrıca 5600 alın kesinlikle l3 onbellıgı sayesınde valo tarzı oyunlsrda cok daha yuksek FPS degerlerine ulasırsınıx ayrıca arkadasın dedıgı gıbı UV dd yapabilrisiniz fakat benim o konu hakkında bilgim yok daha once UV yapmadım
yardımın için çok teşekkür ederim. iyi günler dilerim.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Deniz Bey
5600 kesinlikle olsun, soğutucu alana kadar bi denersin, baktın sorun olacak undervolt yaparsın sıcaklık bi nebze düşer idare eder her türlü

roat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
rohat
sormak istediğim başka bi şey var. kasanın önü mesh ve 3 fanlı + egzoz fanlı olarak bulunuyor. hiç uv yapmasam sizce iyi dereceleri görür mu?

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Stok fan tavsiye etmiyorum heleki işlemci bazlı oyunlar oynuyorsan 2/3 ayda yüksek sıcaklıktan PC ne zarar verebilir diye düşünüyorum kule tipi en azından 2. El bir şeyler almanı öneririm

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
Yeter eger ki 85 derece gorursen cpb KAP'A biostan. Sıcaklık ciddi derece de duser fakat az da olsa performans kaybı yasarsınız. Yine de kule tipi alana kadar dediğim gibi cpb kapayarak kullanmak mantıkkı
Cbp nedir

Yigkikt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yiğit
Hocam çok fazla aman aman ısınan bir işlemci değil kendisi. eğer isterseniz undervoltage yapmanıza da yardımcı olurum. böylece daha iyi bir soğutma alana kadar sizi epey iyi götürür.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

Roscoyt

80+
alacağım sistem şu; https://www.vatanbilgisayar.com/amd...abyte-a520m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html
sistemde 5500 mevcut. Sizce 1300 gibi bi farkla 5600 almak mantıklı mı? ve 5600 u alsam stok fan ile ne kadar kullanırım. Render almıyorum yayın açmıyorum sadece oyun oynuyacağım, GTA 5 valo ets gibi oyunlarda stok fan ile her hangi bir sıkıntı yaşar mıyım? ilerleyen dönemlerde kule tipi soğutucuya geçmeyi düşünüyorum.
Yetmiyor sistemi ilk aldığımda overclock yaptım bide valorantta 96 derece gördüm dün msi 360 lık sıvı soğutucu aldım 50 derece mis gibi geziniyo ama 1300 tl ye falan kule tipi soğutucu bakabilirsin yada daha ucuzuna sıvı soğutucuya paran yetmiyorsa

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,763
İsim
Kerem Çavuş
Yetmiyor sistemi ilk aldığımda overclock yaptım bide valorantta 96 derece gördüm dün msi 360 lık sıvı soğutucu aldım 50 derece mis gibi geziniyo ama 1300 TL ye falan kule tipi soğutucu bakabilirsin yada daha ucuzuna sıvı soğutucuya paran yetmiyorsa
5600e 360mm sıvı soğutucu mu aldın kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,445
Üyeler
164,843
Son üye
Jarrod Jaiz
Top Bottom