- Konu Sahibi Konu Sahibi
undervolt nedir?En yakın zamanda bütçen çıkarsa kule tipi almanı öneririm ucuzundan da olsa fark etmez , alana kadar anakartın izin veriyosa undervolt yapabilirsin o şekilde idare eder seni
undervolt nedir?En yakın zamanda bütçen çıkarsa kule tipi almanı öneririm ucuzundan da olsa fark etmez , alana kadar anakartın izin veriyosa undervolt yapabilirsin o şekilde idare eder seni
Forumdan ulasırız sorun yok bilen arkadaşlar da yardımcı olur zaten ayrıca ne kadar olur bilemiyorum ama çok düşeceğini sanmıyorum. Ayrıca 5600 alın kesinlikle l3 onbellıgı sayesınde valo tarzı oyunlsrda cok daha yuksek FPS degerlerine ulasırsınıx ayrıca arkadasın dedıgı gıbı UV dd yapabilrisiniz fakat benim o konu hakkında bilgim yok daha once UV yapmadımperformans kaybı ne kadar olur tahminen fps olarak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayarı henüz almadım. alacağım zaman sana nasıl ulaşabilirim?
yardımın için çok teşekkür ederim. iyi günler dilerim.Forumdan ulasırız sorun yok bilen arkadaşlar da yardımcı olur zaten ayrıca ne kadar olur bilemiyorum ama çok düşeceğini sanmıyorum. Ayrıca 5600 alın kesinlikle l3 onbellıgı sayesınde valo tarzı oyunlsrda cok daha yuksek FPS degerlerine ulasırsınıx ayrıca arkadasın dedıgı gıbı UV dd yapabilrisiniz fakat benim o konu hakkında bilgim yok daha once UV yapmadım
Anakartın voltajını kısıp gücünü biraz azaltıcaz daha az güçte çalışcağı için performansla sıcaklık biraz düşücekundervolt nedir?
bilgisayarı alacağım zaman haber vereceğim teşekkür ederim.Anakartın voltajını kısıp gücünü biraz azaltıcaz daha az güçte çalışcağı için performansla sıcaklık biraz düşücek
Cbp nedirYeter eger ki 85 derece gorursen cpb KAP'A biostan. Sıcaklık ciddi derece de duser fakat az da olsa performans kaybı yasarsınız. Yine de kule tipi alana kadar dediğim gibi cpb kapayarak kullanmak mantıkkı
Core performance boost. Ryzen Islemcilerde daha yuksek frekansta calismasini sagliyor.Cbp nedir
Yetmiyor sistemi ilk aldığımda overclock yaptım bide valorantta 96 derece gördüm dün msi 360 lık sıvı soğutucu aldım 50 derece mis gibi geziniyo ama 1300 tl ye falan kule tipi soğutucu bakabilirsin yada daha ucuzuna sıvı soğutucuya paran yetmiyorsaalacağım sistem şu; https://www.vatanbilgisayar.com/amd...abyte-a520m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html
sistemde 5500 mevcut. Sizce 1300 gibi bi farkla 5600 almak mantıklı mı? ve 5600 u alsam stok fan ile ne kadar kullanırım. Render almıyorum yayın açmıyorum sadece oyun oynuyacağım, GTA 5 valo ets gibi oyunlarda stok fan ile her hangi bir sıkıntı yaşar mıyım? ilerleyen dönemlerde kule tipi soğutucuya geçmeyi düşünüyorum.
5600e 360mm sıvı soğutucu mu aldın kralYetmiyor sistemi ilk aldığımda overclock yaptım bide valorantta 96 derece gördüm dün msi 360 lık sıvı soğutucu aldım 50 derece mis gibi geziniyo ama 1300 TL ye falan kule tipi soğutucu bakabilirsin yada daha ucuzuna sıvı soğutucuya paran yetmiyorsa