Neler Yeni

Ryzen 5 5600 Takılan Sistem Açılmıyor

mustf.g7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat
Herkese merhabalar, yeni işlemciye geçmek amacıyla ryzen 5 5600 aldım bu işlemciyi takmadan önce anakartın(Msi X570A Pro) biosunu güncelledim. Güncellerken herhangi bir sorun çıkmadı hatta bilgisayarı açtım. Kendi işlemcimi söküp ryzrn 5 5600 işlemciyi taktım 8x2 ramlarimi taktım bilgisayarın fanları dönüyor ancak ne ekran ne görüntü gelmedi bios pilini çıkarıp taktım bir kaç kere fayda olmadı aynı zamanda anakartın üstünde cpu uyarı ışığı yanıyordu sonra ramlerden birini çıkardım hani açılır mı diye açıldı sisteme ikinci 8gb rami dahil edince açamıyorum sizce nedeni ne olabilir

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Görkem
Herkese merhabalar, yeni işlemciye geçmek amacıyla ryzen 5 5600 aldım bu işlemciyi takmadan önce anakartın(Msi X570A Pro) biosunu güncelledim. Güncellerken herhangi bir sorun çıkmadı hatta bilgisayarı açtım. Kendi işlemcimi söküp ryzrn 5 5600 işlemciyi taktım 8x2 ramlarimi taktım bilgisayarın fanları dönüyor ancak ne ekran ne görüntü gelmedi bios pilini çıkarıp taktım bir kaç kere fayda olmadı aynı zamanda anakartın üstünde cpu uyarı ışığı yanıyordu sonra ramlerden birini çıkardım hani açılır mı diye açıldı sisteme ikinci 8gb rami dahil edince açamıyorum sizce nedeni ne olabilir
eski işlemciniz hala elinizde ise
eski işlemci ile tekrar görüntü alıp alamadığınıza çift ram ile bir bakar mısınız

cornlov

80+ Bronze
Bios pilini çıkartıp hemen geri mi takmıştın?
Yoksa çıkarttıktan sonra 15 dk falan bekledin mi?

mustf.g7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios pilini çıkartıp hemen geri mi takmıştın?
Yoksa çıkarttıktan sonra 15 dk falan bekledin mi?
hocam bekledim 8 gb ram takılı iken sistemi açtım biraz kullandım sonra kapattım hiç bios sıfırlamadan diger rami taktım şuan açıldı.

Top Bottom