Hayır Neden Arıza Çıkarsınki Hocam Tamamen Bağımsız Bileşenler Ekran Kartı İle Görüntü Alacaksın Hocam Tabi Ekran Kartının Driveri Güncel Değilse Sistemsel Sorun OlabilirBelli bir süre eski bir kart kullanacağım sorun çıkarırmı parçalarda bir bozulma arıza vs olurmu bu olaydan dolayı?
Kart olarak 9500gt kullanacağım ileride 3060 asus tuf gaming v2 oc edition alıcam
Şuan elimde 9500gt var görüntü versin diye takmak zorundayım arada oyun vs de oynarımda pek sorun çıkarmaz diye düşünsemde sormak istedim.Belli bir süre eski bir kart kullanacağım sorun çıkarırmı parçalarda bir bozulma arıza vs olurmu bu olaydan dolayı?
Kart olarak 9500gt kullanacağım ileride 3060 asus tuf gaming v2 oc edition alıcam
Hocam 2008 den kalma olduğu için kart içime şüphe düştüHayır Neden Arıza Çıkarsınki Hocam Tamamen Bağımsız Bileşenler Ekran Kartı İle Görüntü Alacaksın Hocam Tabi Ekran Kartının Driveri Güncel Değilse Sistemsel Sorun Olabilir
Sağolun hocam lol valo vs oynasam kaç fps alırım ortalama
Valla Bilemiyorum HocamSağolun hocam lol valo vs oynasam kaç fps alırım ortalama
Sistem özelliklerimSağolun hocam lol valo vs oynasam kaç fps alırım ortalama
2 sene önce lolde 10. Nesil işlemciyle fullde 120 görmüşlerValla Bilemiyorum Hocam
işlemci bazlı oyun oynarsan 120 150 fps alırsın diye düşünüyorum gta v de falan cortlarsın oynatmazSistem özelliklerim
Gigabyte b450m k
Ryzen 5 5600
Team force vulcan 3600mhz ddr4 2x8
Fsp hyper pro 550w 80+ bronz psu
9500gt ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 sene önce lolde 10. Nesil işlemciyle fullde 120 görmüşler
Sağolun hocamValla Deneyip Görün Hocam Ne Desem Yalan Olur
Yok hocam gta 5 felan oynamam cs valo lol vs oynarım şuan arkadaşlarımlaişlemci bazlı oyun oynarsan 120 150 fps alırsın diye düşünüyorum gta v de falan cortlarsın oynatmaz
o kadarına yeter hocam akıcılığını vs bilememSağolun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam gta 5 felan oynamam cs valo lol vs oynarım şuan arkadaşlarımla
işlemci bazlı oyun oynarsan 120 150 fps alırsın diye düşünüyorum gta v de falan cortlarsın oynatmaz
Biraz akıcılıkta sıkıntı oluyor ama 60hz geçsin yetero kadarına yeter hocam akıcılığını vs bilemem
Zaten ekran kartı idarelikBiraz akıcılıkta sıkıntı oluyor ama 60hz geçsin yeter