Neler Yeni

Ryzen 7 7700X ve RTX 3060 Darboğaz Olur mu?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ekran karti asus neden önermiyorsun ve sivi soutucu kraken elite olursa bisey olurmu
Kraken elite gayet güzel ama gereksiz pahalı ekranlı vs. diye sorun olmaz ama pahalı
Ekran kartı Asus kötü değil ama arkadaşın attığı da gayet güzel asusa fazladan para vermeye gerek yok

c_ano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cans
Şey estetik önemli mi? Estetiği önemsiz sayarak mı toplayayım? Her şey aynı renk olsun, siyah, beyaz, RGBli vb. isteklerin var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

70 binlik sistem bunları yapar zaten sıkıntı yok.
Sana zahmet olacak biliyorum bunun icinde senden gercekten cok ozur dilerim ben sizler gibi deneyimli degilim hayatimda 1 kez sistem toplicam ve bjr daha toplamak istemiyorum rgb li beyaz bisey cok beyaza gerek yok odadaki dolaplar beyaz kasasi gt 502 olsunda ona aşigim

Sana zahmet olacak biliyorum bunun icinde senden gercekten cok ozur dilerim ben sizler gibi deneyimli degilim hayatimda 1 kez sistem toplicam ve bjr daha toplamak istemiyorum rgb li beyaz bisey cok beyaza gerek yok odadaki dolaplar beyaz kasasi g
Kraken elite gayet güzel ama gereksiz pahalı ekranlı vs. diye sorun olmaz ama pahalı
Ekran kartı Asus kötü değil ama arkadaşın attığı da gayet güzel asusa fazladan para vermeye gerek yok

t 502 olsunda ona aşigim
2x16 ram yetermi bilmiyorum bilirsiniz atiyorum 10 tane oyun indirdim steamdan falan

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sana zahmet olacak biliyorum bunun icinde senden gercekten cok ozur dilerim ben sizler gibi deneyimli degilim hayatimda 1 kez sistem toplicam ve bjr daha toplamak istemiyorum rgb li beyaz bisey cok beyaza gerek yok odadaki dolaplar beyaz kasasi gt 502 olsunda ona aşigim
Hocam özür dilemenize gerek yok. Boş zamanlarımız da yatıcağımıza insanlara yardım etmeyi tercih ediyoruz.
Beyaz toplamak istersen biraz fazladan masraf çıkar ama şuan listeyi hazırlıyorum beyaz yapabiliriz belki. Her şey beyaz olmayabilir, kasa, Ekran kartı beyaz yaparım çok fiyat farkı olmaz hatta bir tane beyaz ekran kartı var çok güzel ve siyahtan ucuz. Anakart ve işlemci soğutucu siyah olabilir. Gt502 dışında kasa olmaz mı başka akvaryum kasalar var daha uyguna. Nzxt h6 Flow yapabiliriz veya warcry kasalar var f/p

2x16 ram yetermi bilmiyorum bilirsiniz atiyorum 10 tane oyun indirdim steamdan falan
Sorun olacağını sanmıyorum ama 10 oyun indirme aynı anda çok yavaş olur

Hocam cevap vericek misin üstteki mesaja ona göre toplayacağım

Son düzenleme:

c_ano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cans
Şey estetik önemli mi? Estetiği önemsiz sayarak mı toplayayım? Her şey aynı renk olsun, siyah, beyaz, RGBli vb. isteklerin var mı

70 binlik sistem bunları yapar zaten sıkıntı yok.
Dostum ben boyle bisey planladim sence bu nasil

Ekler

• Screenshot_20240826_145116_Chrome.jpg
    Screenshot_20240826_145116_Chrome.jpg
    169.3 KB · Hit: 20

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum ben boyle bisey planladim sence bu nasil
Hocam çok saçma olmuş bu. Güç kaynağına verdiğin parayla ekran kartına verdiğin para yakın. Sen benim sorularıma cevap ver çok az kaldı liste bitecek benim

c_ano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cans
Hocam çok saçma olmuş bu. Güç kaynağına verdiğin parayla ekran kartına verdiğin para yakın. Sen benim sorularıma cevap ver çok az kaldı liste bitecek benim
Rgb li olsun oyle cok beyaz olmasina gerek yok ama kasa gt 502 olmali

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Rgb li olsun oyle cok beyaz olmasina gerek yok ama kasa gt 502 olmali
Hocam çok pahalı kasa ama. Nzxt h6 Flow bakar mısın o da çok güzel kasa. Ayrıca akvaryum kasalar arasında en iyi hava akışı olan kasalardan biri. Youtube de nzxt h6 white diye aratıp biraz bakar mısın lütfen

c_ano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Cans
Hocam çok saçma olmuş bu. Güç kaynağına verdiğin parayla ekran kartına verdiğin para yakın. Sen benim sorularıma cevap ver çok az kaldı
Hocam çok pahalı kasa ama. Nzxt h6 Flow bakar mısın o da çok güzel kasa. Ayrıca akvaryum kasalar arasında en iyi hava akışı olan kasalardan biri. Youtube de nzxt h6 white diye aratıp biraz bakar mısın lütfen
Evet baktim ama ben zaten bunu biliyorum
ŞAhsen gt 502 kasanin her ozelligini biliyor ve memnunum nzxt h6 oyle pek sıcak gelmiyor ben hala gt 502 den yanayim

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Ekran karti asus neden önermiyorsun ve sivi soutucu kraken elite olursa bisey olurmu
asus önermiyorum değil markalar sadece derece farkı oluşturur ve palit 3 fanlısı buz gibi tutar ekran kartını

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ŞAhsen gt 502 kasanin her ozelligini biliyor ve memnunum nzxt h6 oyle pek sıcak gelmiyor ben hala gt 502 den yanayim
Hocam nzxt h6 Flow daha iyi hava akışına sahip ayrıca gt 502 gerçekten çok pahalı fanı bile olmayan bir boş kasaya 7000 lira çok değil mi?

Liste bitti. Hepsine akakçeden bakabilirsin istersen ben link atarım. Ağırlıklı beyaz. Anakart ve ram siyah oldu sadece onun dışında full beyaz ve rgb istediğin gibi.

İşlemci: Ryzen 7800x3d / 13.000₺

Ekran kartı: COLORFUL iGame RTX 4070 Ti SUPER / 33.000₺

Ram: Lexar ARES RGB (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL30 / 4000₺

PSU: Rajintek Cratos 850w / 4000₺ ~

Kasa: Nzxt H6 Flow RGB Beyaz / 5000₺ ~

Anakart: MSI B650 TOMAHAWK WI-FI AM5 DDR5 / 8.500₺

İşlemci soğutucu: Thermalright Aqua Elite 360 ARGB V3 Beyaz / 5000₺ ~

_________

@HacıSOFU senin bir önerin olursa söyleyebilirsin

KYLORIN

80+ Silver
Dahası