Neler Yeni

Ryzen 5 5600 Uncharted hediyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Halil İbrahim
arkadaşlar 7 Kasımda Hepsiburada üzerinden Abdullah abinin paylaşımıyla Ryzen 5 5600 aldım,. Abdullah abi bir gün sonra story attı 14 gün sonra Hepsiburada ya yazın oyunu alın diye. bugün yazdım öyle bir kampanya yok diyorlar ne yapmam lazım

Ekler

• Screenshot_2022-11-21-20-32-44-179_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-11-21-20-32-44-179_com.whatsapp.jpg
    1.1 MB · Hit: 74

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,835
İsim
Hacı

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
arkadaşlar 7 Kasımda Hepsiburada üzerinden Abdullah abinin paylaşımıyla Ryzen 5 5600 aldım,. Abdullah abi bir gün sonra story attı 14 gün sonra Hepsiburada ya yazın oyunu alın diye. bugün yazdım öyle bir kampanya yok diyorlar ne yapmam lazım
Bende aradım aynı şekilde 2 kez talep açtırdım ikisindede böyle bir kampanya yok diyorlar
@Abdullah Hacıgül

Ekler

• B92BC6A3-C539-408C-B353-A4831C17836D.jpeg
    B92BC6A3-C539-408C-B353-A4831C17836D.jpeg
    252.1 KB · Hit: 56

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,531
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Bak şimdi sen kaynak olarak Abdullah Abi'yi gösterirsen tabii ki kabul etmezler, diyeceksin AMD'nin yaptığı bir şey bu anlaşmalı olduğu şirketler arasında Hepsiburada'da var diyeceksin bu kadar ben görüştüm talep oluşturuldu yakında verirler keyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşteri hizmetleriyle görüşün talebi açsınlar bir süre yanıt gelmezse açın şikayetvardan talebi çözülür.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,835
İsim
Hacı
Bak şimdi sen kaynak olarak Abdullah Abi'yi gösterirsen tabii ki kabul etmezler, diyeceksin AMD'nin yaptığı bir şey bu anlaşmalı olduğu şirketler arasında Hepsiburada'da var diyeceksin bu kadar ben görüştüm talep oluşturuldu yakında verirler keyi.

Müşteri hizmetleriyle görüşün talebi açsınlar bir süre yanıt gelmezse açın şikayetvardan talebi çözülür.
Telefonla mı görüştünüz?

rtxcan

80+ Bronze

Şikayet vara ne gerek var abdullah abi 14 gün sorna mail yoluyla ulasılacak demişti yanlış hatırlamıyorsam ben uğrasmak zorunda mıyım kod için yollamaları lazım e posta ile

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,503
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Radeon kampanyası hakkında bilgiye sahibim, bütün katılımcıların listesi var elimde fakat işlemci için olanı bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Halil İbrahim
Radeon kampanyası hakkında bilgiye sahibim, bütün katılımcıların listesi var elimde fakat işlemci için olanı bilmiyorum.
https://www.amd.com/en/promotions/ryzen-uncharted-bundle sitesinde ortadoğu ve afrika kısmında hepsiburada da var mehmet abi .işlemci için de geçerli

https://www.amd.com/en/promotions/ryzen-uncharted-bundle sitesinde ortadoğu ve afrika kısmında hepsiburada da var mehmet abi .işlemci için de geçerli

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,503
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Hepsiburada temsilcileri ya yanlış anlıyor ya kampanyadan haberleri yok, saçma sapan işler...

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Top Bottom