5600 + dark 123 yapıştır geçŞu an kullandığım işlemci Ryzen 5 5500. Sizce 5600 mü alayım 5600X mi? Anakartım Gigabyte B450. Oyun için başka öneriiniz var mıdır? Birde kule tipi soğutucu lazım olacak sanırım öneriniz nedir?
5600 + dark 123 yapıştır geç
5600 için çok kaliteli bi soğutucu almaya gerek yok arkadaşın dediği soğutucu yeterli olacaktırNZXT T120 120mm . DeepCool AK400 .Thermalright Burst Assassin 120 sence hangisi hocam
sessizlik açısından istiyorum aslında.5600 için çok kaliteli bi soğutucu almaya gerek yok arkadaşın dediği soğutucu yeterli olacaktır
O konuda bilgim yok onu biraz araştırabilirsin kendin için en uygun modeli ancak o şekilde alabilirsin bize sessiz gelen sana sesli gelebilirsessizlik açısından istiyorum aslında.
stok fanın sesi ideal öyle söyleyim yani.O konuda bilgim yok onu biraz araştırabilirsin kendin için en uygun modeli ancak o şekilde alabilirsin bize sessiz gelen sana sesli gelebilir
Hocam bunları kullanmadım açıkçası sesleri hakkında bilgim yok ama fiyat ve performans olarak 500 tllik soğutucu gerçekten dehşet iyi max 81 gördüğü testte 66 gördü max bu soğutucu ile bilenlerin bu soğutucuları yorumlaması daha sağlıklı olurNZXT T120 120mm . DeepCool AK400 .Thermalright Burst Assassin 120 sence hangisi hocam