Hocam mesela ryzen 5 5600 alsam ona da uyumly olur mu?Bu arada sizce yazdiğım değerler nasil soğutucusuzPhantom Spirit alınabilir.
Yani çok yüksek değil. Bu şekildeyse genel olarak değişmenede gerek yok.Hocam mesela ryzen 5 5600 alsam ona da uyumly olur mu?Bu arada sizce yazdiğım değerler nasil soğutucusuz
Kasaya falan sigar mi nereye takmam gerekiyor onu da anlamıyorum videolardan bakacağım artık.5600g darbogaz yaptiriyor çok siz am4 sokrt için hangi islemciyo onerirsiniz acaba 9060xt 8gb var5600 içinde olur da ben 7800x3d yi en üst referans alarak önerdim. 5600 ise x123 de alınabilir .
Hocam kaç derecelere düşürdü.Bir de max sinir sizce kaç olmali islemci sicakliği içinsicakliklar cok normal hocam, ben ayni islemci ve stok fanla cs2 de 90 derece gordum sundan cektim https://app.hb.biz/3l9Pb26m8VjN
r5 5600 stok fanla 83-85 lere kadar ideal uzun vade 90 ustu gormeye baslayinca benim gibi ucuz bir sogutucu alarak yine dusuk degerlere indirebilirsiniz(kargo yarin gelicek)Kasaya falan sigar mi nereye takmam gerekiyor onu da anlamıyorum videolardan bakacağım artık.5600g darbogaz yaptiriyor çok siz am4 sokrt için hangi islemciyo onerirsiniz acaba 9060xt 8gb var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kaç derecelere düşürdü.Bir de max sinir sizce kaç olmali islemci sicakliği için