Arkadaşlad ben 8gb 9060xt ekran karti aldim benim işlemcim ryzen 5 5600g apu islemcisiymis yenu aldigim karti taktiğimda onu kullanmasi için ayar falan yapmam gerekiyor mu yoksa çünku islemcinin de kendi ekran kartı varmış sanirsam
Hocam ben çok anlamiyorum bir arkadaş takip kargoladi ancak diyelim ki ryzen 5 5600gyi kullaniyor diyelim pc onu nereden anlarım nereden bakmam gerekirhdmi veya display port kablosunu anakarta değil ekran kartına tak sorun olmadan kullanirsin fakat ryzen5600gnin gücü ryzen 5500 ile aynı, biraz darboğaz yapar o ekran kartıyla soyleyeyim
Hocam AMD nin kendi Cleanup Utility yazılımı ile 5600G nin ekran kartı driverını silip yeni aldığınız 9060xt driverini yükleyin sorun ortadan kalkacaktır.Hocam ben çok anlamiyorum bir arkadaş takip kargoladi ancak diyelim ki ryzen 5 5600gyi kullaniyor diyelim pc onu nereden anlarım nereden bakmam gerekir
Ekran kartını kargolamayın hocam çünkü sadece PCİE soketi tutuyor ve ağır bir ürün için orası çok ince kartınız kırılabilirmHocam ben çok anlamiyorum bir arkadaş takip kargoladi ancak diyelim ki ryzen 5 5600gyi kullaniyor diyelim pc onu nereden anlarım nereden bakmam gerekir
Bu cleanup uygulamasi kendi driverinden farkli bir uygulama miHocam AMD nin kendi Cleanup Utility yazılımı ile 5600G nin ekran kartı driverını silip yeni aldığınız 9060xt driverini yükleyin sorun ortadan kalkacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartını kargolamayın hocam çünkü sadece PCİE soketi tutuyor ve ağır bir ürün için orası çok ince kartınız kırılabilirm
Evet AMD nin kendi yazılımlarını sildiği bir uygulama öncelikle bunu çalıştırın ve 5600G APU Ekran kartı driverını silin. Ardından RX9060XT driverını kurunBu cleanup uygulamasi kendi driverinden farkli bir uygulama mi
Amdnin kendi uygulamasinin ismi ne peki hocam 9060i kuracağımEvet AMD nin kendi yazılımlarını sildiği bir uygulama öncelikle bunu çalıştırın ve 5600G APU Ekran kartı driverını silin. Ardından RX9060XT driverını kurun
Hocam sırayla şunları yapın.Amdnin kendi uygulamasinin ismi ne peki hocam 9060i kuracağım
Hocam bu işlemciyle bayagi darbogaz yapacak sanirsam cs2de falan sizce ne yapayim cs2 en yuksek vrafiklerde mi oynayayım ekran karti kullanimi artsin diyeHocam sırayla şunları yapın.
1-AMD Radeon Driver yazıp ilk çıkan siteye girin
2-Graphics kısmından RX9000 Series e tıklayın
3-RX9000 e tıkladıktan sonra RX9060XT seçeneğini seçin
4-Windows 11 64 Bit seçeneği ile son sürümü indirin
Evet hocam darboğaz ekran kartının daha güçlü olması sebebiyle geleceği için grafik ayarlarını olabildiğince yükseltinHocam bu işlemciyle bayagi darbogaz yapacak sanirsam cs2de falan sizce ne yapayim cs2 en yuksek vrafiklerde mi oynayayım ekran karti kullanimi artsin diye
Peki siz aldığım ekran kartına hangi islemciyi onerirsiniz normalde ryzen 5 5600 alsam kurtarir miEvet hocam darboğaz ekran kartının daha güçlü olması sebebiyle geleceği için grafik ayarlarını olabildiğince yükseltin
Hocam inanın son dönemlerdeki işlemci ve kart uyumlarını bilmiyorum, askerlik vs araya girdiği için uzak kaldım ancak ben de 9060xt alma taraftarıyım elimde de r5 5600 var cogu kişi az da olsa olur diyor galiba ryzen 5 7500f varmış yeni çıkan onlar kurtarabilirPeki siz aldığım ekran kartına hangi islemciyi onerirsiniz normalde ryzen 5 5600 alsam kurtarir mi
Hocam ryzen 5 7500f AM5 işlemciymiş, eğer AM4 devam etmek isterseniz Ryzen 7 5800x3D baya kuvvetli diye biliyorum ancak DDR4 sistem için bu kadar para harcamak mantıklı mı emin değilimHocam inanın son dönemlerdeki işlemci ve kart uyumlarını bilmiyorum, askerlik vs araya girdiği için uzak kaldım ancak ben de 9060xt alma taraftarıyım elimde de r5 5600 var cogu kişi az da olsa olur diyor galiba ryzen 5 7500f varmış yeni çıkan onlar kurtarabilir