Neler Yeni

Ryzen 5 5600G islemciye Ekran Karti Onerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Harbi kalitesiz mi ya PSU? Birkac kisi kullaniyorda hem bu forumda hem diger forumlarda. Memnun olan vardi. Kasamla birlikte gelmisti ona da mi masraf etmem lazim? :/
bahsettigin hicbir ekran kartini kaldirmaz kaldirsa bile kullanilmaz yakarsin ekran kartini asiri dandik bir psu

Starlex

80+ Silver
Harbi kalitesiz mi ya PSU? Birkac kisi kullaniyorda hem bu forumda hem diger forumlarda. Memnun olan vardi. Kasamla birlikte gelmisti ona da mi masraf etmem lazim? :/
Aerocool gayet kaliteli bir psu markasıdır bakmayın arkadaşa

Starlex

80+ Silver
Ama 500w böyle kartlara yetersiz gelir benden söylemesi

Starlex

80+ Silver

Starlex

80+ Silver
80+ sertifikasi dahil yok %79 verimlilikle calisiyor ve kaliteli gercekten guldum yaptiginiz yorumlara
Daha iyileri bulunmaz demiyorum gayet kaliteli bir marka ona bakılırsa everestinde var 80+ sertifikalı kagıt üstünde 80lik verimli olanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kaliteli diye yorum yapmadim arkadas soyledi. Degistiririz en kotu ne olacak
Evet zaten değiştirmeniz lazım 500w o ekran kartları için düşük kalır

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
gorkem
Daha iyileri bulunmaz demiyorum gayet kaliteli bir marka ona bakılırsa everestinde var 80+ sertifikalı kagıt üstünde 80lik verimli olanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet zaten değiştirmeniz lazım 500w o ekran kartları için düşük kalır
Kullansak bir sey olur mu? Mesela degistirmesem

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay
İlgilendiği Kategoriler
Pc
1721043154328.png

buyrun baska arkadaslarin yorumlari herhangi bir sertifikasi kompanent markasi vs. belli olmayan psuya gidip de 20klik ekran karti emanet edilmez

Starlex

80+ Silver
Kullansak bir sey olur mu? Mesela degistirmesem
Yani 4060ti ile kullanamazsın düşük kalır yoksa öyle fazla sorun çıkaran bir psu değil arkadaş araştırmadan bilmeden sertifika ve verimliliğe göre yorum yapıyor asıl kullanılan kapasitörlerin menşei ve kalitesi önemli bundada belli başlı markalar var zaten onlardan biride aerocool

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,263
Üyeler
163,975
Son üye
KeymeNc
Top Bottom