Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
konudan alakasız ama apudan geçtim ben 5600g daha 1 yıl garantisi var ortalama piyasası nedir şuanda varmı bilginiz .
Biliyorum sadece babamı farklı farklı yerlerden taksitle aldırarak uğraştırmak istemiyorum pek öyle şeyleri sevmezTeker teker toplasanız bile hocam taksit yapabilirsiniz ödeme yerinde zaten taksit mi tek çekimmi diye soruyor
2. El bilgim yok , sıfırları 3800 4000 arası falankonudan alakasız ama apudan geçtim ben 5600g daha 1 yıl garantisi var ortalama piyasası nedir şuanda varmı bilginiz .
Hazır sistem olarak alacaktım bi öneriniz varsa iyi olurApu dizcene düz 5600 lu sistem dizip idarelik 1000₺ civarına bi ekran kartı alsan 1 sene sonra ekran kartını değişsen senin için daha sağlıklı olur
3k civarıkonudan alakasız ama apudan geçtim ben 5600g daha 1 yıl garantisi var ortalama piyasası nedir şuanda varmı bilginiz .
Bilgim yok maalesef2. El bilgim yok , sıfırları 3800 4000 arası falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hazır sistem olarak alacaktım bi öneriniz varsa iyi olur
Hocam bide 13k apu vereceğinize babanızı ikna edin 15kya 6600 lü sistem alın ne gerek var apuya ona buna3k civarı
Bilgim yok maalesef
2. El bilgim yok , sıfırları 3800 4000 arası falan
Hazır sistem olarak alacaktım bi öneriniz varsa iyi olur
.Hocam bide 13k apu vereceğinize babanızı ikna edin 15kya 6600 lü sistem alın ne gerek var apuya ona buna
Bilemiyorum monitör de alacağım icin sıkıntı oluyor sisteme 12-13k vermek de zorluyor yeterinceHocam bide 13k apu vereceğinize babanızı ikna edin 15kya 6600 lü sistem alın ne gerek var apuya ona buna
.
O zmn en mantıklısı apu alBilemiyorum monitör de alacağım icin sıkıntı oluyor sisteme 12-13k vermek de zorluyor yeterince