Neler Yeni

Ryzen 5 5600G vs Ryzen 5 3400g Hangisi?

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Arkadaşlar yeni bi işlemci almak istiyorum şuan elimde athlon 3000g var pek güçlü olmayan bi işlemci yeni bi işlemci almaya karar verdim ve araştırmalar yaptım bu iki işlemciyi bulabildim sizce hangisi daha güçlü ve siz hangi GPU önerirsinhocam

Arkadaşlar yeni bi işlemci almak istiyorum şuan elimde athlon 3000g var pek güçlü olmayan bi işlemci yeni bi işlemci almaya karar verdim ve araştırmalar yaptım bu iki işlemciyi bulabildim sizce hangisi daha güçlü ve siz hangi GPU önerirsiniz?
Hocam 3000g den memnunmusunz acaba

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
2x8 3200 mhz ramlerim sadece anakartım bi problem çıkarmassa kullanmaya devam ederim çıkarırsa yenisini alırım
şuanki anakartım asus prime a320m-k Bi sıkıntı felan yaparmı yaparsa da almak istediğim anakart msi b450m-a pro max
sizce bi sıkıntı yaparmı şuanki anakartım?
3200 mhz yetiyor zorlama

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Hocam 3000g den memnunmusunz acaba
Yani pek sayılmaz aslında ztn işlemcinin vadettiği pek fazla bişey yok o yüzden değiştiriyorum ofis bilgisayarı gibi düşünün ama bir tık daha güçlü galiba bilemiyorum bende pek fazla tecrübeli deilim ama gta5 gibi bi oyunu 30 fps te felan açtı bana

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
Yani pek sayılmaz aslında ztn işlemcinin vadettiği pek fazla bişey yok o yüzden değiştiriyorum ofis bilgisayarı gibi düşünün ama bir tık daha güçlü galiba bilemiyorum bende pek fazla tecrübeli deilim ama gta5 gibi bi oyunu 30 fps te felan açtı bana
ben 2 aydır da rx6600 taktım onunla kullanıoyrum mükemmel bir performans var

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Hocam yazılım için sizce (şimdilik) uygunmudur

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Hocam CS Minecraft tarzı oyunları dual channel ram le beraber oynatirmi iszce
Oynatır CS denemedim ama mc gibi oyunları oynatıyor diye biliyorum. yt de var fps test videoları ordan daha detaylı bakabilirsiniz

seyfo-dayı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerpeten
Oynatır CS denemedim ama mc gibi oyunları oynatıyor diye biliyorum. yt de var fps test videoları ordan daha detaylı bakabilirsiniz
Hocam o videoları biliyorum ama uzun süreli kullanıcı yorumu benim için daha onemli

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Hocam o videoları biliyorum ama uzun süreli kullanıcı yorumu benim için daha onemli
Ben tüm oyunlarımı gfn tarzı yerlerden oynuyorum oyun performansı bana göre çok iyi deil oyun için bu işlemciyi almamanızı öneririm ama ders veya dediğiniz gibi yazılım yapmak istiyorsanız bakıla bilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani knk şey gibi düşün ucuz bi tablet düşün yt den video bile izlerken 1080p izlediğin zmn donma kasma olur ya daha pahalı tabletten daha akıcı oynatır o videoyu onun gibi bu ucuz olan tablet piranha tabletlerden

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,675
Son üye
warıcı
Top Bottom