Neler Yeni

Ryzen 5 5600x + 1660 Sistem

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,071
İsim
Enes

Batur001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Batur 001
Çok saçma ve dengesiz bir sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O SSD yerine https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...-rb-m-2-pci-express-3-0-fiyati,980729025.html Bunu tercih edebilir biraz daha ucuz isterse ;
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka sistem toplamayı bilmiyorsun belli ki Gösterdiğin anakartın markasına bak izoly ram ve frisby kasa öneriyorsun diğer şeylere bakmadan ssd gözüme çarpmıştı cidden saçma bir sistem olmuş.
Hızlı bakınca öyle oluyor çok biliyorsun madem akıl vereceğine kendin sistem toplamanın tavsiye ederim. Evet ram benim de içime sinmedi ama çift kanallı Ram lerle arasında 200-300 tl fark var. Ssd de ise zaten benim önerdiğim daha ucuz neyden bahsettiğini anlamadım 20 gb fark için 200 - 300 tl çıkmanın manası ne ?Ayrıca sende forum kullanmayı bilmiyorsun herhalde düzenlemek yerine 3 defa mesaj yazmışsın sistem birleştirmiş baybilmiş arkadaş

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,071
İsim
Enes
Hızlı bakınca öyle oluyor çok biliyorsun madem akıl vereceğine kendin sistem toplamanın tavsiye ederim. Evet ram benim de içime sinmedi ama çift kanallı Ram lerle arasında 200-300 TL fark var. Ayrıca sende forum kullanmayı bilmiyorsun herhalde düzenlemek yerine 3 defa mesaj yazmışsın sistem birleştirmiş baybilmiş arkadaş
Tamam kardeşim 1,5 yıldır bu forumdayım sana bilgisayar toplamada ders bile verebilirim. 200-300 Lirayı koyup düzgün toplamak yerine izoly alırsan 2-3 ay sonra görürüm nasıl zortladığını. Anakart'ın markasının dandikliğinden bahsetmiyorum bile :D Kasa da camdan yaz ayları 85 Derece çalışırken görücem seni o zaman. 20GB için 300 TL'nin manası ne demişsin buradan da belli ediyorsun zaten. Okuma yazma oranlarına dikkatlice bakarsan anlarsın kardeşim benim. 3 Ayrı mesaj yazdığım için alt alta gelmiş olmasın ayrıca ? Hatalarını düzeltiyoruz gelmiş bana laf atıyorsun istesem toplarım değil mi ? Madem toplamayı bilmiyordun ilkten kalkışmayacaktın.

Batur001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Batur 001
Tamam kardeşim 1,5 yıldır bu forumdayım sana bilgisayar toplamada ders bile verebilirim. 200-300 Lirayı koyup düzgün toplamak yerine izoly alırsan 2-3 ay sonra görürüm nasıl zortladığını. Anakart'ın markasının dandikliğinden bahsetmiyorum bile :D Kasa da camdan yaz ayları 85 Derece çalışırken görücem seni o zaman. 20GB için 300 TL'nin manası ne demişsin buradan da belli ediyorsun zaten. Okuma yazma oranlarına dikkatlice bakarsan anlarsın kardeşim benim. 3 Ayrı mesaj yazdığım için alt alta gelmiş olmasın ayrıca ? Hatalarını düzeltiyoruz gelmiş bana laf atıyorsun istesem toplarım değil mi ? Madem toplamayı bilmiyordun ilkten kalkışmayacaktın.
Birincisi sen ram önermedin artı ben izoly gibi bir marka olan turbox kullandım kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Okuma yazma hızlarını bakmadım o sıra çünkü önce 1 tb ssd koydum pahalı olduğu için çıkarttım dikkat etmedim. 1,5 yıldır forumdaymışsın anlaşılan en az 2,5 yıl daha lazım sana . Forumda senin kadar tatar ramazan birini görmedim tek yaptığın hata aramak hata bulunca hatanı kapatmazsın. İnsanı bolyere uğraştırma arkadaş sistem önerisi istedi önerdim çok biliyorsan sen öner seninde hatan bulunur

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,071
İsim
Enes
Birincisi sen ram önermedin artı ben izoly gibi bir marka olan turbox kullandım kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Okuma yazma hızlarını bakmadım o sıra çünkü önce 1 tb ssd koydum pahalı olduğu için çıkarttım dikkat etmedim. 1,5 yıldır forumdaymışsın anlaşılan en az 2,5 yıl daha lazım sana . Forumda senin kadar tatar ramazan birini görmedim tek yaptığın hata aramak hata bulunca hatanı kapatmazsın. İnsanı bolyere uğraştırma arkadaş sistem önerisi istedi önerdim çok biliyorsan sen öner seninde hatan bulunur
Benim hatam bulunmaz demedim ki ayrıca izoly ve turbox gibi markaların ne halt olduğunu biliyoruz tüm forum görse kahkaha bile atar turboxu savunduğun için. Milletin hatasını aradığımız yok saçma bir sistem yaptıysan bu benim hatam değil sadece daha iyisi varken niye onu önermeyeyim adamın 15 bin lirasını çöpe mi atsın. Bende bilmiyordum zamanında ama senin gibi bilenlere de çok bilmiş demiyordum. 2-3 aydır buradasın bir şey demiyorum ama üslubun yanlış.

Maloluyuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Malik

BulutCanG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bulut Can Güvercinli

8k ekran kartı

2650 TL işlemci

1200 TL anakart

640 TL 480 gb ssd

16 gb ram 1015 TL tek kanal sonrada ekleyebilirsin

1200 TL kasa

Ortalama 14800 TL
Ekran kartı daha iyi işlemcisi userbencmark ta oyunlarda %1 daha iyi artı 200 TL daha ucuz
Hepsini trendyol hepsiburada amazon.tr gibi yerlerden baktım
kanka parça parça atmayın dedim taksitli alıcam..

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern

BulutCanG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bulut Can Güvercinli
Rtx 3060 şart mı rx serisi düşünüyormusun ?
Farketmez bro 14350'ye kadar rx rtx bişey varmı performansdan ödün vermeyen bir şey istiyorum bro işlemci amd olursa daha iyi olur önbellek fln benim icin önemli çünkü valorant gibi işlemci bazlı 2-3 oyun daha oyniyacağım max fps arıyorum

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
Farketmez bro 14350'ye kadar rx rtx bişey varmı performansdan ödün vermeyen bir şey istiyorum bro işlemci amd olursa daha iyi olur önbellek fln benim icin önemli çünkü valorant gibi işlemci bazlı 2-3 oyun daha oyniyacağım max fps arıyorum
Saat 10 da gaming gecesi var şu anda 6650xt r5 5600 sistem var 20 stok olur büyük ihtimal 14kdan düşük olmasını umuyorum eğer 12-13k arası bişeyse yapıştır al onu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Top Bottom